Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki akinek teljesen...

Volt valaki akinek teljesen tünetmentes volt a terhesség?

Figyelt kérdés
Szóval semmi rosszullét, hasszurka, görcsölés , hasonló csak a kimaradt mensi jelezte,és végig így is maradt
2015. márc. 31. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
2-3 nap volt, amikor enyhén émelyegtem az első trimeszter vége felé. Ha nem vagyok terhes, lehet, hogy észre se veszem. Ezen kívül semmi.
2015. márc. 31. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Jelen!

Nagyon élveztem is a legvégéig!

37. hétig dolgoztam.

2015. márc. 31. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nem volt.Nem görcsöltem,nem voltam rosszul,nem vizesedtem,cukros se lettem,vérnyomásom még terhesen is alacsony maradt.
2015. márc. 31. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
A két terhességem alatt az égvilágon semmi sem volt, bocsi talán 28-29 hetesen, a másodiknál éjjel megkivántam valamit, csirkét, a párom beszerezte és éjjel csirkét sütöttünk.
2015. márc. 31. 22:15
 5/10 anonim válasza:
Nem volt problémám végig dolgoztam
2015. ápr. 1. 00:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki...csak olyan hihetetlen számomra hogy az elsőnél hánytam 3 hónapig most meg pici hashuzodásokon kívül szinte semmi....most kell dokihoz mennem,és hát ilyenkor parázik az ember...
2015. ápr. 1. 07:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem se volt semmi tünetem. Se hányinger, se gyomorégés, se hasszurka, se vizesedés, se hátfájás. Tényleg remekül viseltem az egész terhességemet egészen a végéig, a szülésem is 4 óra alatt megvolt, pedig első baba. Tudom nagyon szerencsés voltam, ismerősöm terhességét eléggé megszenvedte.
2015. ápr. 1. 11:11
 8/10 A kérdező kommentje:
remélem ezzel könnyebb lesz:) fura néha nem érzem magam terhesnek,de doki ma megerősítette hogy van ott bent valaki:))
2015. ápr. 1. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. :-D Elmaradt a menstruációm, és kb. abból gondoltam, hogy babát várok. 38 hetesen mentem szülni, aznap délelőtt még dolgoztam. Néha "el is felejtettem", hogy van egy baba a hasamban, mert annyira jól viseltem az egész terhességet :-) Boldog babavárást
2015. ápr. 1. 21:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Irigykedek azért aki ennyire tünetmentes volt:)
2015. ápr. 2. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!