Myoma ellenére ki lehet hordani rendben babát?
Soha nem volt myomám. Spontán terhességem volt, ahol felfedeztek nem is egy myomát. A nagy 1 hét alatt több mint 1 cm-t nőtt. A legnagyobb baj az volt, hogy pontosan mellette tapadt meg a petezsák, amit teljesen keresztbe nyomott.
Sajnos múlt időben, mert nagy esélyt adtak a vetélésre...
Szeretném rendbe tenni az egészségemet, nem tudom mi lesz a myomákkal.
A baba "elvesztése" lelkileg teljesen letört. Van már egy 10 éves gyermekem. Nagyon szerettem volna.
Talán még egyszer, ha még a JóIsten megengedi...
Szia!
A miss. ab. után nekem hónapokig fájt a hasam.Akkor még nem tudtam, hogy van myoma.Elmentem egy dokihoz, aki azt mondta, hogy pszichológushoz kéne mennem.Nem is nézte meg rendesen, hogy mitől fájhat a hasam.Fél év után múltak el a fájdalmak.Lehet, hogy a miss. ab. rásegített?Nem tudom.De nekem olyan fájdalmaim volta, hogy a főnököm többször hazahozott a munkahelyemről.
Nem tudom, hogy a babát amiatt nem sikerült-e kihordanod.Lehet, hogy a myoma elhelyezkedése is befolyásolja?Nem tudom.Meg kéne nézetned!
Nekem a sikeres terhességem elején is gondjaim voltak.Úgy állt a dolog, hogy megint műtét lesz.Sokat feküdtem (egy hónapig), magnéziumot szedtem, és így sikerült.Különben a sikertelen terhességem után a dokim vérvizsgálatra küldött.Azt mondta, hogy számos oka lehetett a dolognak, és ahogy csak tudom, felejtsem el.Koncentráljak a következő teherbeesésre.Úgy is tettem.
Már bejelentkeztél valakihez?Amúgy melyik megyében laksz?Bocsi, hogy megkérdezem!
Május 25?Hát az hamar itt lesz.
Az én barátnőm pont akkor lett kismama, amikor nálam bekövetkezett a baj.Utána szinte rá sem tudtam nézni a kismamákra.Mindig a sírás kerülgetett.Barátnőm végig feküdt, de egyszerűen sem tudtam meglátogatni.Nagyon szégyelltem magam miatta.Később megtudta mi történt, és hála az égnek már haragszik.
Gondolom Te sem vagy túl jól, ha látsz egy kismamát, vagy babát.
Szerintem nem kellene aggódnod.Másoknak sokkal nagyobb eü baja van, ami miatt tényleg nem lehet babájuk.Egy myoma csak nem fog ki rajtad.
Majd májusban írd meg mi volt!
Szia!
Most láttam csak, hogy írtál.Nem értem...
És mit mondott?Mi lesz 6 hónap után?
Vagy egyszerűen csak akkor engedélyezi, hogy próbálkozzatok?
Igen, fent vagyok:)Ha írsz privit, megkereslek (vagy fordítva).
Amúgy hamarosan én is megyek myoma-kontrollra egy dokihoz.Pár hét múlva, már el tudok menni hozzá.Kíváncsi vagyok ő mit mond, mert szeretnék egy másik babát.
Egy nyíregyházit találtam, akkor bejelöllek.
Amúgy egy babám van és Fejér megyében vagyok.
Gyerekeket tanítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!