Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Myoma ellenére ki lehet...

Myoma ellenére ki lehet hordani rendben babát?

Figyelt kérdés

Soha nem volt myomám. Spontán terhességem volt, ahol felfedeztek nem is egy myomát. A nagy 1 hét alatt több mint 1 cm-t nőtt. A legnagyobb baj az volt, hogy pontosan mellette tapadt meg a petezsák, amit teljesen keresztbe nyomott.

Sajnos múlt időben, mert nagy esélyt adtak a vetélésre...

Szeretném rendbe tenni az egészségemet, nem tudom mi lesz a myomákkal.

A baba "elvesztése" lelkileg teljesen letört. Van már egy 10 éves gyermekem. Nagyon szerettem volna.

Talán még egyszer, ha még a JóIsten megengedi...

2010. febr. 18. 11:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem kb a 16. héten mondták, hogy van.Kétségbe voltam esve.Rögtön szóltam a dokimnak, de ő csak legyintett.Ez a korral jár.Nem is foglalkoztunk vele.Azóta 5 hónapos a lányom, és nincs semmi bajom.A doki szerint ne piszkáljuk.
2010. febr. 18. 14:16
 2/21 anonim válasza:
sziasztok nekem 2 hete volt egy missed ab elhalt terhesség miatt.találtak nálam egy 46mm es myomát nagyon félek a doki nem ajánlja hogy teherbe essek mert fenáll a kockázat hogy nem bírom kihordani a babát.SZERINTETEK????????MIT TEGYEK????
2010. ápr. 23. 14:43
 3/21 anonim ***** válasza:
Másik dokival nem beszéltél róla?
2010. ápr. 23. 15:41
 4/21 anonim válasza:
szia más dokival még nem beszéltem.de eléggé be vagyok ijedve és nemtudom hogyan tovább.te mit tanácsolsz????
2010. ápr. 23. 18:06
 5/21 anonim ***** válasza:

Két éve nekem is volt miss. ab-om.Tavaly viszont ismét kismama lettem.Beijedve mentem a dokihoz, hogy az uh-n találtak ám nálam myomát, és babát is várok.Olyan lazán válaszolt ezzel kapcsolatban, hogy totál megnyugodtam.És azóta a kislányom is megszületett.

Két munkatársam szintén így hordta ki a babáját.

Szerintem keress egy másik dokit, akivel meg tudod beszélni, hogy pontosan hogy is van ez a dolog.Lehet, hogy ő majd javasolja, a babavárást.Vagy van valami ötlete.Nem minden doki gondolkozik ugyanúgy.Ha viszont ő sem javasolja, akkor nem fogod később úgy érezni, hogy nem tettél meg mindent egy saját gyerkőcért.

Én képes voltam 80 km-t utazni egy szakmailag elismert dokiért, és azért, hogy babázhassak.

Ne hagyd annyiban a dolgot!Hátha mégis...

Azért majd írd meg később, hogyan alakultak a dolgok!

Szorítok:)

2010. ápr. 23. 20:57
 6/21 anonim válasza:
szia,köszönöm a bíztatást.tudod attól félek hogy hogy műtétre kerül a sor azt nagyon nem szeretném.de megfogadom a tanácsodat.majd írj.
2010. ápr. 24. 11:58
 7/21 anonim válasza:
Szia kedves válaszoló azt szeretném kérdezni nálad mekkora myomát találtak?????
2010. ápr. 25. 09:06
 8/21 anonim ***** válasza:
Előszedem a papírokat, mert már nagyon nem emlékszem.Inkább a terhességre koncentráltam.Délután itthon lesz a férjem, akkor lesz időm megkeresni.A baba mellett nemigazán tudom, mert megy mint az üstökös.
2010. ápr. 26. 10:14
 9/21 anonim ***** válasza:
Na, megtaláltam.Ezt írták az uh-s papírra a terhesség elején:hátsó falban 3 cm-es myomagöb.Hogy a terhesség alatt nagyobb lett-e, azt nem tudom, mert a többi papíron nem szerepel.Az orvosom erre mondta, hogy ez őt egyáltalán nem érdekli, csak a baba.
2010. ápr. 26. 18:39
 10/21 anonim válasza:
szia köszönöm szépen hogy válaszoltál az enyém 4cm es.kedves tőled hogy elővetted még a papírjaidat is.és nincs semmi panaszod?nekem csak hogy gyakran járok pisilni meg néha fájdogál picit a hasam.akkor szerintem a kisbabám nem a myoma miatt halt meg.te mit gondolsz erről??????????
2010. ápr. 27. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!