Myoma ellenére ki lehet hordani rendben babát?
Soha nem volt myomám. Spontán terhességem volt, ahol felfedeztek nem is egy myomát. A nagy 1 hét alatt több mint 1 cm-t nőtt. A legnagyobb baj az volt, hogy pontosan mellette tapadt meg a petezsák, amit teljesen keresztbe nyomott.
Sajnos múlt időben, mert nagy esélyt adtak a vetélésre...
Szeretném rendbe tenni az egészségemet, nem tudom mi lesz a myomákkal.
A baba "elvesztése" lelkileg teljesen letört. Van már egy 10 éves gyermekem. Nagyon szerettem volna.
Talán még egyszer, ha még a JóIsten megengedi...
Két éve nekem is volt miss. ab-om.Tavaly viszont ismét kismama lettem.Beijedve mentem a dokihoz, hogy az uh-n találtak ám nálam myomát, és babát is várok.Olyan lazán válaszolt ezzel kapcsolatban, hogy totál megnyugodtam.És azóta a kislányom is megszületett.
Két munkatársam szintén így hordta ki a babáját.
Szerintem keress egy másik dokit, akivel meg tudod beszélni, hogy pontosan hogy is van ez a dolog.Lehet, hogy ő majd javasolja, a babavárást.Vagy van valami ötlete.Nem minden doki gondolkozik ugyanúgy.Ha viszont ő sem javasolja, akkor nem fogod később úgy érezni, hogy nem tettél meg mindent egy saját gyerkőcért.
Én képes voltam 80 km-t utazni egy szakmailag elismert dokiért, és azért, hogy babázhassak.
Ne hagyd annyiban a dolgot!Hátha mégis...
Azért majd írd meg később, hogyan alakultak a dolgok!
Szorítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!