Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelygyulladásra mit használt...

Hüvelygyulladásra mit használtok kismamik?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok és sex nél éreztem hogy ég és húzódik a hüvelyem.most is ég váladék nincs vagy csak kevés sárga.mit kérjek rá a patikában?a canesten meg a prevalyl G csak gombára jó nem?
2010. febr. 18. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Amit az orvos felír/javasol. Ha egyszer terhes vagy, minek kockáztatnál? Nekem ilyen felelőtlenség eszembe sem jutna.
2010. febr. 18. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
teljesen igaza van az elöttem szólonak. foggalamad sincs hogy mi a bajod, lehet hugyuti bajod is, lehet hüvelyi bajod, annak is ezer része, és lehet csak száraz volt a hüvelyed és kidörzsöltek.orvos. majd ö felírja, szerintem ha ezt elmondod a patikusnak sem fog adni semmit, vagy olyat ami semmire sem jó ne hogy ártson.
2010. febr. 18. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt, én dokihoz mentem vele, a gynoflort írta fel receptre, enélkül én úgy tudom nem is kapni!

28 hetes km

2010. febr. 18. 11:22
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.nekem is eljutott a tudatomig h orvoshoz kell mennem de csak jövőhéten pénteken tud fogadni és már ideges voltam.egyébként gondoltam gyógyteákra is nem feltétlen gyógyszerekre.de hát kioktatni könnyebb az embert...
2010. febr. 18. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a Pevaryl G-t irta fel, nekem is gyulladásom volt.Használt.De Sajna megint visszatért.Tegnap kérdeztem én is hasonlót, nekem még a Génia 92-t ajánlották.Mivel orvoshoz én sem tudok a napokban menni de igy nagyon kellemetlen.Ezt használhatjuk mindkettőt, nem okoz semmi bajt.Utána kérdeztem, olvastam tegnap egész du.

2010. febr. 18. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem a múlt héten hüvely gyulladásra canestent irt fel a doki,6db kúpot,és krémet.Nekem bő sárgás váladékom volt,illetve viszkettem is,a doki mondta hogy a folyás megmarad a viszketésnek kell elmúlni.Szerintem megpróbálhatod,nekem használt.27 hetes km
2010. febr. 18. 11:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.boldog baba várást és kitartást kívánok.
2010. febr. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!