Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Étkezés után egy órával megy...

Étkezés után egy órával megy fel a cukorszintem.7-8 körüli szintre. Pl: Terhelés utan egy órával 9,4-re. Ez terhességi Cukorbetegség vagy csak figyelmeztetés ha nem vigyázok komoly gondok is lehetnek?

Figyelt kérdés
Egyébként az ehgyomori és a 2 órás jó szokott lenni. Soha nem volt ilyesféle gondom.

2015. márc. 31. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Másfél órával az étkezés után a legmagasabb, 2 órával rá, már megy le. Lehet csak diéta lesz, de ha nem tudják beállítani, akkor inzulin.
2015. márc. 31. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:

első vagyok! nem akartalak megijeszteni, ne haragudj!!!

egyáltalán nem biztos, hogy inzulint adnak, én csak a lépéseket írtam le. akkor jön az inzulin ha a diétával nem áll be és marad 7 alatt

2015. márc. 31. 21:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Dehogyharagszom 😊 örültem a válaszoknak. Köszönöm a felvilágosítást! Penteken beszelek a dokimmal. Még mindig nem hiszem el hogy velem ilyen. Pedig van tulsulyom és szerettem nassolni terhesen. Alig mozgok vmit mert itthon vagyok a 17 hónapos kislányommal. Csak utána futkorászom.
2015. márc. 31. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Étkezés után egy órával nem is csoda ha felmegy, mert akkorra már felszívódik az ételből a legtöbb szénhidrát de még nem volt elég idő a lebontására. Kb. akkor a legmagasabb.

Másfél vagy kettő óra környékén kell mérni és nem lehet akkor 7.7 fölött, de inkább 7 alatt kell lennie.

Egyébként étkezés után a legmagasabb érték ami még egészséges, az 11.8 alatt van. Az mindenkinél felszökik de másfél-kettő óra után le kell mennie 6.5 (esetleg 7.0) alá.

2015. ápr. 2. 01:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Terheléses vizsgálatnál az étkezést követő 45-60 perc körül 11.8 alatt kell lennie a legmagasabb értéknek. Fölötte már diabéteszt jelez. Viszont másfél óra után már normálisat lehet mérni, az ok.
2015. ápr. 2. 01:23
 16/17 Jubilee ***** válasza:
Ha terhes, akkor 1 órával evés után kell mérni, és 7 alatt kell maradnia.
2015. ápr. 2. 07:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Gyereknevelés terhesség kategóriában tettem fel a kérdést azaz igen terhességi cukorbetegsegrol van szó!
2015. ápr. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!