32 hetes vagyok.3 napja iszonyatosan fáj a gyomrom, barmit eszek, nem eszek. Tekeregnek a beleim, es szellentek, mivel enyhithetem?
Figyelt kérdés
mar alig eszek, etvagyam sincs. Fokyamatosan faj a gyomrom, nagy wc erzesem van, mint hasmenes elott, de nem hig, es napota tobbszor is megyek. 3 napja kinlodom. Semmi puffasztot nem eszek meg hat 3 nap alatt csak meg kene emeszteni ha elrontottam,2015. márc. 29. 09:05
1/2 anonim válasza:
Szia!Nálam is ez volt és nekem a köménymag segített.kiforraltam,és megittam teaként.az íze nem jött be de kb 10 perc múlva már jól voltam.
2/2 anonim válasza:
én nálam is most kezdődött 32 hetes vagyok :( nemcsak fáj de feszít az egész ....nálam a jégkrém jött be :D megnyugtatja a gyomrom :) persze nem egész nap azt tömöm ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!