Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két hete megfáztam, mostmár...

Két hete megfáztam, mostmár semmi bajom, de iszonyatosan taknyos vagyok. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Sűrű sárgászöldes orrváladék...naponta ezerszer fújom az orrom. Nem múlik, csak egyre termelődik. Megőrülök ettől. Alapesetben ez màr antibiotikum kúra lenne, de azt most nem merek szedni. 25 hetes vagyok
2015. márc. 17. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Háziorvos mit ajánlott rá?
2015. márc. 17. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Használj orrcseppet, mert a melléküregeknek szellőzni kell, hogy a gennykeltő baktériumok ne okozzanak nagyobb bajt.
2015. márc. 17. 08:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy Pustilla nevű homeos szert szedek rà, ami àtmenetileg megszünteti az orrdugulàst, de pàr òra mùlva kezdődik előről.
2015. márc. 17. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyél fokhagymát, minden nap főzz is vele, ez természetes antibiotikum.

A vöröshagyma is hasznos! Főzz belőle teát magadnak, éjszakára pedig karikákra vágva, egy tányéron tedd az ágyad, a fejed közelébe. Szépen begyűjti a bacikat! Jó kis hagymaszag lesz, de legalább hatásos, meglátod!

A patikában kérdezz rá, melyik orrspayt vagy cseppet használhatod! Jobbulást!

2015. márc. 17. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Plusz a többiek tanácsai mellé: C vitamint szedjél és ha van lehetőséged kicsit kimenni napra az is jó, vagy rokonnak, ismerősnek van infra lámpája azt kérd el pár napra.
2015. márc. 17. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a hagymatea vált be. Nem egy finom valami, de nagyon hatásos!

Én kb. 4 hétig szenvedtem orrfolyással, és nem hatott semmi. De a hagymatea igen!

2015. márc. 17. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kamillával párologtattam 3 nap egymás után kb 15 percig esténként. Nekem nagyon kipucolta az orrom, attól sok váladék lejött, de lefekvés elött cseppentettem is.
2015. márc. 17. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!