Volt valakinek olyan vérnyomása hogy a 90/55-öt sem érte el? Fájhat ezért a fejem már majdnem két hete?
Figyelt kérdés
Terhesség előtt is 100/60 körüli volt. Ha sokat mozogtam/mozgok akkor olyan 10-15-el magasabb. De most meg 88/53-at mértem. Amúgy 13+5 hetes vagyok.2015. márc. 27. 22:10
1/4 anonim válasza:
Terhességgel együtt járhat a megszokottnál alacsonyabb vérnyomás. A tied eleve elég alacsony. Fejfájást nem, inkább szédülést, ájulást szokott okozni. A fejfájásod sok mindentől lehet, jó lenne mielőbb beszámolni róla orvosnak.
Igyál sok folyadékot, a vérnyomásod miatt is, fefájás hátterében is lehet elégtelen folyadékbevitel.
2/4 A kérdező kommentje:
Eleinte enyhe fejfájással kezdődött és nem fordítottam neki jelentőséget. Viszont már régóta tart, minden nap se ehetek miatta panadolt és az is csak pár óráig hat. Napközben sokat mozgok akkor nem olyan rossz de ha ülök vagy pihenek akkor napról napra egyre elviselhetetlenebb. Vérképem egyebkent jó lett pár hete bár azon látszott a kevés folyadék, legalábbis dokim első szava az volt. Akkor viszont még nem fájt a fejem és azóta többet iszok. Szédülés is van és néha enyhe hányinger. Tényleg fogom orvosnak mondani.
2015. márc. 27. 22:47
3/4 anonim válasza:
Nekem 78/45 volt, de nem volt semmi bajom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Napközben valamivel magasabb a vérnyomásom és ugyanúgy fáj a fejem szóval biztos más oka lesz.
2015. márc. 28. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!