Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A beágyazódásos vérzés konkrét...

A beágyazódásos vérzés konkrét vérzés, vagy csak barnás folyás, esetleg sötétebb sárgás is lehet? Mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 11-ik dpo.-n. A tesztem halványan pozitív. Viszont ma olyan sötétebb barnás-sárgás folyásom volt. Lehet ez a beágyazódás?

Valami baj lehet?

2008. aug. 26. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha a teszted már halvány pozitív, akkor nem hiszem, hogy ez a beágyazódás lenne. Ugyanis a sorrend az, hogy először van beágyazódás a peteérést és a megtermékenyítést követően 7-10 nappal, majd ekkor kezd el a szervezet hcg-t termelni, ami alapján pozitív lehet a teszt, még ha csak halványan is korai tesztelésnél.

Arra nem hiszem, hogy van szabály, hogy milyennek is kell lennie a vérzésnek beágyazódáskor, mivelhogy a legtöbb nő nem is tapasztal ilyet. Nekem sem volt, de elég sokat olvastam róla, eddig a legtöbben csak pecsételésről számoltak be, amit még vérzésnek sem igazán lehet nevezni. Sárgásról még nem hallottam.

2008. aug. 26. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül van barnázás vagy vérzés a beágyazódásnál. Nálam legalábbis nem volt.

11 DPO még nagyon korai a teszteléshez, mert még a beágyazódás sem fejeződött be. A beágyazódás után szokták ajánlani a tesztelést, vagyis 13 DPO után. Én akkor teszteltem pozitívat.

18 hetes kismama

2008. aug. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!