Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elevit vagy külön vas gyógysze...

Elevit vagy külön vas gyógyszer. Melyiket szedjem?

Figyelt kérdés

Orvosom írt fel Vasat,de vettem Elevitet is.

Inkább szedném az elevitet,mert abban több vitamin van és nekem is meg a babának is jót tesz.Mert egyszerre a két gyógyszert nem akarom szedni ha úgyan az a hatása.Vélemény?

23hetes kismama

2008. aug. 26. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
én szedem az elevittet napi egyet és mellé még a vas tablettát abbol is napi egyet legalább is nekem azt mondta a doki hogy szedjem végi és a terhesség elején még magne b6-ot is kellet szednem mert keményedet a pocakom eddig minden rendben van nálam 29 hetes kismama,boldog baba várást
2008. aug. 26. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kell a terhesvitamin mellé vasat szednem,ez a vérképtől függ.ártani nem árt.24hetes kismama
2008. aug. 26. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Eddig nem szedtél semmilyen vitamint? Elevit, Gravida, stb.? Véreredményed miatt írt a doki vasat? Én iszom a Hipp Natalt, nem szedek semmit. Csak jövő héten megyek vérvételre, a doki azt mondta, az eredménytől függ majd, hogy kell e szednem mellé kieg.be valamit.

27 hetes kismama

2008. aug. 26. 15:03
 4/6 A kérdező kommentje:

De szedtem vitamint.A vasat meg azért írta fel a doki,mert nagyon fájd a derekam.

Nekem a vasat egy héten egyszer kell szednem.

2008. aug. 26. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor szedd őket együtt, ha a dokid engedi, ugyanis az Elevitben már eleve van vas, nekem emiatt pl. komoly székrekedésem volt. Szóval erre kérdezz rá! Vagy Elevit helyett igyál Hipp natalt. Abban is benne van minden, de kevesebb a vastartalma.
2008. aug. 26. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem még az 5. héten írt fel a háziorvos Maltofler flórt (vas és folsav egyben) és mondta, hogy szedjek Elevitet is.
2008. aug. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!