Az Uh-okról, orvosról kérdeznék, esetleg tudna segíteni valaki hol hogy van ez?
Jó most vagy a 12 héten fizettél 8000-et a rendelőben, 5-öt az ultrahangon. Én a teljes terhesgondozásért ennyit. És a vezető főorvosnál szültem. De egyébként valóban mindenki arra költi a pénzét amire akarja, meg nyilván annyit amennyit akar.
Az ellenőrzést meg azért írtam, mert el tudom képzelni, hogy ezért van ott személyzet és ezért nincs zsebe (és lehet ezért nézett furcsán) mert ő sem szívesen fogadja el a pénzt ott ahol ez törvénybeütköző. De a te dokid, te ismered. Csak figyelmeztetni akartalak, hogy lehet hogy ezzel kínos helyzetbe hozod az orvost. Illetve most már ilyen helyzetbe hoztad, mertha ez szokás lenne ott, akkor nyilván nem nézett volna furcsán.
Légyszi írd már le nekem azt a törvényt, ami tiltja, hogy én a pénzemet a dokimnak adjam! Lehet lepusztult az ország, de azért még jogállamban élünk, és itt nem korlátozzák az embereket (még a dolgozó orvosokat sem) abban, hogy pénz legyen náluk, akár munka közben is! Nem tudom, te hol élsz, de elég érdekes elképzeléseid vannak, és hihetetlen butaságokat írsz! És csak tájékozatnálak, hogy én NEM hiszem, hanem TUDOM, hogy ez nem bűncselekmény, főleg nem a részemről, ugyanis láss csodát, az adózott pénzem NEM minősül fekete pénznek! És lepődj meg, erre vonatkozóan nincsenek ellenőrzések, ezzel az erővel azt is figyelemmel kéne követni, ki mit vesz a boltban. Mint említettem, szívem joga egy szolgáltatásért pluszban is pénzt adni, a dokin legfeljebb azt lehet számon kérni, ha nem vallja be. Azt is leghamarabb következő év május 20-a után.
Eleinte nagyon jókat röhögtem a hozzászólásaidon, de most már sírva kérlek, hogy nézz utána miről beszélsz, mielőtt megnyilvánulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!