Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az Uh-okról, orvosról kérdezné...

Az Uh-okról, orvosról kérdeznék, esetleg tudna segíteni valaki hol hogy van ez?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy ha az sztk-ba járok minden Uh-ra,de van magánorvosom,csak az sztk-ba végzi az uh-ot,mert ott van megfelelő gép,és nemrég voltam a 12.heti Uh-on,és ot 3an voltak bent,a dokim,meg 2nő.Ez mindenhol ígyvan?Úgyértem hogy minden Uh-nál többen vannak bent,vagy csak ennél a 12.hetinél?Arra lennék kíváncsi hogy lesz e olyan mikor csak az orvosom van bent meg én.Azért kérdem,mert olyan ciki olyankor odadni neki a pénzt ha 3an is vannak bent,és terhesgondozásnál ugyan ez van..pénzt pedig azért adok neki minden Uh-nál,mivel nem a magánrendelőjébe járok,de attól függetlenül fogadott dokim..stb.Máshol hogy van ez,minden Uh-nál akkor bent lesznek 3an?Ez Miskolcon van amit én mondok.(14h)
2010. febr. 17. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó most vagy a 12 héten fizettél 8000-et a rendelőben, 5-öt az ultrahangon. Én a teljes terhesgondozásért ennyit. És a vezető főorvosnál szültem. De egyébként valóban mindenki arra költi a pénzét amire akarja, meg nyilván annyit amennyit akar.

Az ellenőrzést meg azért írtam, mert el tudom képzelni, hogy ezért van ott személyzet és ezért nincs zsebe (és lehet ezért nézett furcsán) mert ő sem szívesen fogadja el a pénzt ott ahol ez törvénybeütköző. De a te dokid, te ismered. Csak figyelmeztetni akartalak, hogy lehet hogy ezzel kínos helyzetbe hozod az orvost. Illetve most már ilyen helyzetbe hoztad, mertha ez szokás lenne ott, akkor nyilván nem nézett volna furcsán.

2010. febr. 17. 21:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Mielőtt pénzt adtam volna neki,előtte megtudakoltam másoktól hogy így szokták,de ezt már 2x leírtam..ez ugyanolyan mintha a magánrendelőjébe mennék minden Uh-ra,és ott csinálná meg,azért fizetek neki,de mivel neki nincs ott Uh,ezért nem oda megyek.A két nő meg nem ilyen megfigyelő volt,hanem szonográfus meg egy asszisztens,vagy adatrögzítő,nemtudom hogy hívják.Köpeny meg azért nemvolt rajta most,mert utolsó pillanatba tudtam menni,és elvileg már lejárt az ottani ideje,így már civilbe volt.
2010. febr. 17. 21:23
 13/14 A kérdező kommentje:
és nem azt írtam hogy egész Miskolcon így szokás,hanem éppen akihez én járok,ott,ezt páran mondták nekem,nyilván nem minden betege csinálja így,de akikkel én beszéltem,azok igen.
2010. febr. 17. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Légyszi írd már le nekem azt a törvényt, ami tiltja, hogy én a pénzemet a dokimnak adjam! Lehet lepusztult az ország, de azért még jogállamban élünk, és itt nem korlátozzák az embereket (még a dolgozó orvosokat sem) abban, hogy pénz legyen náluk, akár munka közben is! Nem tudom, te hol élsz, de elég érdekes elképzeléseid vannak, és hihetetlen butaságokat írsz! És csak tájékozatnálak, hogy én NEM hiszem, hanem TUDOM, hogy ez nem bűncselekmény, főleg nem a részemről, ugyanis láss csodát, az adózott pénzem NEM minősül fekete pénznek! És lepődj meg, erre vonatkozóan nincsenek ellenőrzések, ezzel az erővel azt is figyelemmel kéne követni, ki mit vesz a boltban. Mint említettem, szívem joga egy szolgáltatásért pluszban is pénzt adni, a dokin legfeljebb azt lehet számon kérni, ha nem vallja be. Azt is leghamarabb következő év május 20-a után.

Eleinte nagyon jókat röhögtem a hozzászólásaidon, de most már sírva kérlek, hogy nézz utána miről beszélsz, mielőtt megnyilvánulsz!

2010. febr. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!