Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mi? Terhesség? :D

Ez mi? Terhesség? :D

Figyelt kérdés

sziasztok! pénteken voltam hormonvizsgálaton mivel azt mondta a doki hogy lehet petefészek műkődési zavarom van.. lküldött hormonvizsgálatra. ma megvan az eredmény lila fingom sincs hogy jók e vagy sem az eredmények, de egy meg ütötte a szemem, :D a progeszteronnál van olyan hogy I.trimeszter 15,04-161,35 illetve II trimeswzter 61,72-144,05 .... ez mi? terhes vagyok?? :D

mert hát már kezdtem belegondolni, hogy hát biztos kapok gyógyszert meg kezeléseket hogy helyre hozzák, de gondoltam arra is hogy nem is lehet babám!...

ja s 26 éves vagyok! s még nincs babám s szeretnénk párommal már! ugyhogy azert is jöttem ide fel mert még doki csak apr 2 fogad holnap elkell utazzam sajna...

köszi a válaszokat!

2015. márc. 25. 13:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha terhes lennél, tudnál róla, nem?
2015. márc. 25. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!