Miert viselkedik így? Másnak is megváltozott a kapcsolata a barátnőjével mikor anyuka lett?
Figyelt kérdés
Olyan érdekes és már nem tudom hova tenni a barátnőmet.elég régóta ismerjük egymást és tényleg megbeszélünk mindent egymással.Habár egy idősek vagyunk de két különböző világban élünk.Nekem van egy komoly kapcsolatom és lassan anyuka lesz.Ő meg haverok,buli,fanta szoval tudjátok.Amikor terhes lettem minden héten jött volt h többször is.de azt vettem észre h ahogy növekedett/dik a pocakom ugy ő is kevesebszer jött/jön.Elmondom idén még nem is találkoztunk sőtt már telefonon is nagyon régen beszéltünk.nem is nagyon érdeklődik semmi.peddig igérte h jön megnézni a babasarkot de semmi.csak igérget de nem jön.én nem tudok hozzá menni mert jelenleg nincs közlekedési eszközöm magyarul bevagyok zárva a házba több mint 5 km van kettönk között busz sem jár szoval teljesen elvagyok szigetelve.de ő dolgozik estefele ér haza akkor ér haza az én párom is csak nem megyek akkor el amikor neki vacsit kell adnom.meg beszélgetünk meg stb.de azert jól esne ha legalább felhivna h te marha mi van veled mi ujság.kevesebb mint egy hetem van szülésig és abszolut nem érdeklődik.volt vki hasonló szituban?köszi a válaszokat.2010. febr. 17. 10:58
21/24 anonim válasza:
Ez olyan mint Az ember gyermeke című film....
22/24 A kérdező kommentje:
eljött az ominozus mai nap h meglátogat a barátnőm.háttt 15:58-kor csörög a telefon ki más mint az én drága barátnőm.nyakik lisztesen felveszem kérdi itthon vagyok-e mondom igen jó akkor fél óra és jön..eltelt fel óra semmi eltelt 45 perc semmi eltelt 1 óra semmi kész a süti már közben.kellett még egy két dolog holnapra az ebédhez a párom egyedül nem akart menni mondja hivjam föl h most mi a ... van.nem veszi fel.pár perc visszahív h még el sem indult.jó mondom akkor mi elugrunk a tacskoba ha hazaértünk csörögjek.csörgök közli h ma mégsem majd holnap....na ehhez mit szoltok?
2010. febr. 20. 21:42
23/24 anonim válasza:
Én ezeket untam meg. Nekem már ezek miatt lett egy senki a szememben a legjobb barátnőm... Sajnálom. Majd felidegesíted magad annyira egyszer hogy elküldöd. Vagy ma talán megy majd kiderül de én nem hiszem...
24/24 A kérdező kommentje:
vicc.képzeljétek eljött elhozta magával az egyik közös baratnőnket.meg sem melegedett a feneke alatt a szék csörög a teloja és el kellett nekim menni addig a másik bartánőm itt maradt és tök jót dumáltunk kb másfél óra utan megjött nem voltak itt 20-30 percet közösen és mentek.magyarul két szót ami nem sokm annyit nem beszéltünk.jaa és hozzáteszem míg itt volt addig is telefonált hol sms-t írt.kiröhögte a kiságyat meg engem is h igy ne szüljek meg ugy ne meg stb.jött nekem a vicces történeteivel.annyira csalodtam most benne h azt elmondani sem tudom.:(
2010. febr. 21. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!