Miert viselkedik így? Másnak is megváltozott a kapcsolata
a barátnőjével mikor anyuka lett?
Mondjuk én tegnap előtt is így jártam, megírtam válaszban, hogy az én gyerekem soha nem szokott beteg lenni, erre estére tiszta taknyos lett ma voltunk a dokinál....
2010. febr. 17. 13:36
Jej, sose szabad ilyet írni, hogy nem beteg a gyerek vagy nem fáj a fogam vagy, hogy az én gyerek mindig alszik éjszaka :DDDD
2010. febr. 17. 14:48
Hát talán azért mert te megváltoztál. Ő ugyanolyan maradt, nem neki kéne figyelni magára hanem neked mert te lettél másmilyen. Lehet hogy folyton a gyerekről beszélsz, és semmi más nem érdekel. Amihez persze jogod van és érthető de akkor nem őt kell szídni hogy milyen gonosz meg aztán nem kell sírni hogy teljesen be vagy zárva és szűkülve. Lehet hogy azért nem akar veled lenni amit egy kérdező is mondott és te is olyan hangnemben írtál hogy te azt érezteted vele hogy jobb vagy, magasabb rendű, egy jobb szintre léptél. Pedig ez nem így van. Ettől te nem leszel felelősségteljesebb, sem jobb. Ez nm attól függ hogy szülsz-e, gyerekkel is lehet őrültségeket csinálni. Lehet hogy próbál veled fokozatosan kevesebbet találkozni, mert mint mondtad idegesítik a gyerekek, és nem akar azzal megsérteni hogy majd feszengve ül és nézi a gyereked ha megszületik. Szóval csak arra akartam kilyukadni hogy sokszor a kismamák rontják el a barátságot, magadban is kéne keresni a hibát. De tudod mit, a legegyszerűbb az lenne ha megkérdeznéd tőle mi a baj és nem azt várnéd hogy ő kressen.
2010. febr. 17. 19:25
14/24 A kérdező kommentje:
tévedsz.én egyáltalán nem szoktam beszélni a babáról csak annyit ha megkérdezi h mi ujság h vagyunk mit mondott a doki.és én is érdeklödöm felé eddig szinte mindig miota nem taliztunk én kerestem.a munkájára hivatkozik h el van havazva.el is hiszem neki de azert lenne pár perce h felhivjon mi ujság.de majd kialakul
Szia!
A válaszolónak üzenném hogy téved....
A legviccesebb hogy a várandós nők többsége próbál nem is beszélni róla. Hogy nehogy azt mondják hogy na ez is csak ezzel tud foglalkozni... Meg valamelyest "takarni". Nagyon megtudnak bámulni az emberek és elég kellemetlen helyzetbe is tudnak ilyenkor hozni. Mintha valami szégyelni valóm lenne... Tescos bevásárlásnál nincs olyan hogy ne néznék a hasamat ha szembe jönnek velem. 10ből 8 ember néz, bámul mintha valami ritkaság lenne hogy az ember lánya babát vár. Villamoson mosolyognak rám vagy csak bámulnak. Ez legtöbbször kellemetlen. Barátnőm november óta ígéri hogy jön. Egyszer sem került elő. Én igyekeztem mindig másról beszélni nem a babáról mert volt neki sajnos egy elhalt terhessége. Ha Ő nem keres az az Ő barátságát bizonyítja hogy mennyit ér mint ember az én szememben. Öszintén megmondom már semmit. Gondoltam leírom mert elég szárazon gondolkozol "rólunk" várandósokról. Ez most igazából az egyik legfontosabb a mi életünkben de nem ez az állandó beszéd témánk. Szerintem a nők 90%-ában. És ebben Én biztos vagyok.
2010. febr. 18. 08:45
"te azt érezteted vele hogy jobb vagy, magasabb rendű, egy jobb szintre léptél." Ezt Te írtad. Ez nem erről szól, nem ezért vállal valaki egy gyereket vagy többet mert jobb akar lenni bárkitől. Vagy mert felsőbb rendű... Jobb szintre lépett abban igazad van. De nem az életben hanem a párjával lépett más szintre. Stabilabb és jobb a kapcsolat amivel tényleg az élete/életünk egy jobb szintre lépett, és azt egy közös Babával (ugymondd) pecsételik meg...
2010. febr. 18. 08:50
Hát:) az én barátnőm tavaly hivott, hogy akkor merre lesz a szilvesztei buli? Mondtam neki, hogy nekem itthon mert babás vagyok:))) Na azóta nem beszéltünk.
2010. febr. 18. 09:35
Na vártam már ezt a tipikus, "te változtál, nem tudsz másról beszélni csak a gyerekről" szöveget.
Az, hogy valaki megemlíti a barátnőjének, hogy mi van a terhességével, babájával, az nem azt jelenti, hogy nem tud másról beszélni.
Aki nem bírja elviselni azt hogy egy másik ember esetleg említést tesz élete egyik legnagyobb csodájáról, annak nincs gyereke és irigy mint a dög.
2010. febr. 18. 10:20
19/24 A kérdező kommentje:
jól van csajok nehogy veszekedés legyen nekem....érdekes ma mi is voltunk tescoban és most az egyszer zavart h tényleg BÁMULNAK az emberek.sőtt szabályosan kikerülnek.lehet ez mind "kedvességből" nem tudom de annyira különcnek éreztem magam..de egyiknek a száját sem hagyta el egy fikarcnyi mosoly sem..még a kajáldában ki is hozzták a kaját ő hapsi volt:)
Szia!
Ugye hogy megtudnak bámulni? Mintha szégyelnem kéne valamit vagy meztelenül mászkálnék a tesco közepén nekem olyan érzésem tud lenni ilyenkor. vagy csak összehúzza a szemöldökét hogy "jééé, ez terhes?!" Marha idegesítő. Az emberek "kényszerítenek" bele hogy erről beszélj mert kérdezgetnek folyamatosan, utánna meg húzza a száját hogy na másról sem tud beszélni.
2010. febr. 19. 10:15
Kapcsolódó kérdések: