Nyugtassatok meg! Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
17+3 hetes terhes vagyok. Holnapra ígérték az AFP eredményem. Ahogy közeledik a nap, egyre jobban feszült vagyok, veszekszem a férjemmel... szóval halálra izgulom magam. A jövő heti 18 hetes genetikai UH-tól is félek, félek attól hogy valami rossz fog történni. Lehet attól van, hogy még nem érzem a pici mozgását, pedig minden nap minden percben vágyom rá, hogy éreztesse, jól van. Tudom hogy butaság idegeskedni, de nem bírok magammal. A pocakom meg olyan hideg ma, hogy csak na, pedig rendesen fel vagyok öltözve! Ugye minden rendben lesz?????2010. febr. 17. 09:50
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Sajna nem jött meg az eredmény! :-(
Legközelebb jövő7 keddre kaptam időpontot a dokitól, úgyhogy addig még egy kis izgulás!
De egy jó hír, ma éreztem először a kis drágám "mozdulatait"! Úgyhogy madarat lehetne velem ma fogatni! :-)
2010. febr. 18. 12:27
12/12 anonim válasza:
Szia, 13.36-os vagyok. Jöttem ma 1 óra körül megnézni, hogy milyen lett az eredményed. Ezek szerint még várni kell rá, de emiatt tényleg ne idegeskedj. Rendben lesz! :)
Az pedig hab a tortán, hogy ma már érezted a pocaklakót. Nagyon örülök neki, csodálatos érzés. Tegnap este én is sokáig éreztem lefekvés után.
Akkor hát várjuk a jövő keddet :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!