Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez vajon hüvelygyulladás lehet?

Ez vajon hüvelygyulladás lehet?

Figyelt kérdés

3 hete voltam az orvosomnál, akkor jeleztem neki, hogy elég sokszor fáj a hüvelyem, főként együttlét után.Ezt akkor még tetézte egy hugyuti gyulladás, amit azóta már sikeresen kikezeltek.A hüvelyemre kaptam Pevaryl hüvelykúpot, ami akkor hatott is.Ám pár napja ismét jelentkezett szeretkezés után.A hüvelybemenetnél, és a hüvelyem elejénél "furán" fáj.

Lehet a ph érték megváltozásától?-én erre gondoltam.Milyen tejsavas kúpot lehet ilyenkor használni amit vény nélkül beszerezhetek, ami rendbe rakja a hüvelyfal ph értékét?Orvoshoz csak 3.án kell mennem, a védőnőm pedig nem mondott semmit.

Bocsánat a hosszu iromány miatt, és köszönöm a válaszokat előre is.

17 hetes km.

2010. febr. 17. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Csak részben tudok Neked válaszolni,mivel nekünk nem lehet szeretkezni,igy nem tudom akkor fájna e a hüvelyem.Viszont nekem most épp hüvelygyulladásom van(volt),a múlt héten kaptam rá canesten kúpot és krémet.Nekem sajnos visszatérő,16 hetesen kliont irt fel a doki,most a canestent .Én azt vettem észre nekem használt,nagyon sok folyásom volt,nem tudom neked az van e,az is egy jele a gyulladásnak.Szerintem megpróbálhatod,a canestent,csak amit vény nélkül adnak,a 3dbos,én most 6dbot használtam el.jobbulást!27hetes km
2010. febr. 17. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
génia 92 hüvelykúpot használok vagy 15 éve -sajnos nekem is vissza-visszatér-és a sérült külső felületet naponta többször bekenem ilyenkor körömvirágkrémmel. max. három nap alatt a fájdalom elmúlik,a belső dolgok úgy 5 nap alatt rendeződnek.
2010. febr. 17. 07:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a gyors segítséget!

A folyásom az nem több mint szokott lenni, nem is csip, nincs "szaga", de mivel nekem is volt már ilyen panaszom ezért gondolom, hogy ismét ez lehet.Kipróbálom amit irtatok, valamelyik csak beválik!

További szép napot, és Boldog Babavárást kivánok!

2010. febr. 17. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!