Ez vajon hüvelygyulladás lehet?
3 hete voltam az orvosomnál, akkor jeleztem neki, hogy elég sokszor fáj a hüvelyem, főként együttlét után.Ezt akkor még tetézte egy hugyuti gyulladás, amit azóta már sikeresen kikezeltek.A hüvelyemre kaptam Pevaryl hüvelykúpot, ami akkor hatott is.Ám pár napja ismét jelentkezett szeretkezés után.A hüvelybemenetnél, és a hüvelyem elejénél "furán" fáj.
Lehet a ph érték megváltozásától?-én erre gondoltam.Milyen tejsavas kúpot lehet ilyenkor használni amit vény nélkül beszerezhetek, ami rendbe rakja a hüvelyfal ph értékét?Orvoshoz csak 3.án kell mennem, a védőnőm pedig nem mondott semmit.
Bocsánat a hosszu iromány miatt, és köszönöm a válaszokat előre is.
17 hetes km.
Nagyon köszönöm a gyors segítséget!
A folyásom az nem több mint szokott lenni, nem is csip, nincs "szaga", de mivel nekem is volt már ilyen panaszom ezért gondolom, hogy ismét ez lehet.Kipróbálom amit irtatok, valamelyik csak beválik!
További szép napot, és Boldog Babavárást kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!