Az apanak ha kint dolgozik Ausztriaban, szules utan jar az apaszabadsag?
Figyelt kérdés
Ferjem kint dolgozik, naponta jar haza. Ha megszulok itthon, kint jar neki utana az apaszabadsag? Ha igen, hany nap?2015. márc. 22. 18:23
1/7 anonim válasza:
a munkáltatoját kell megkérdezni, férjemnek 2 hét volt.
2/7 anonim válasza:
Nálunk is 2 hét lesz de igazolni kell hozzá hogy már megszületett. Az apás szülés így kicsit necces de csak lesz valahogy!
3/7 A kérdező kommentje:
Komolyan, ket het jar? Az nagyon jo lenne. :) Persze megkerdezi majd, csak szeretnek elore tudakozodni.
Varok meg hozzaszolasokat h kinel hogy volt.
2015. márc. 22. 19:17
4/7 anonim válasza:
ezt a 2 hetet a férjemnek már a terhességem elején mondták, igy o kivett még 2 hét szabadságot igy egy honapot volt velunk. :)
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, a többiek hol dolgoznak, hogy két hetet kaptak. A kollektív szerződéstől is függ (meg hogy hol áll alkalmazásban). Legegyszrűbb, ha megkérdezi a HR-est a cégnél. Én úgy tudom, csak 1-2 nap a szokásos.
6/7 A kérdező kommentje:
Fuu hat az nagyon nagy kulonbseg h 1-2 nap vagy 2 het. Nem is tudtam h ekkora elteresek lehetnek. Itthon 5 napot adnak es en igazabol ennyivel is megelegednek. De mindenkeppen megkerdezi.
2015. márc. 22. 19:50
7/7 Soaringsoul válasza:
Ez a kérdés engem is érdekel jelenleg... Nekem 1 napot akarnak csak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!