Segítség! Félek, hogy bajt csinált a védőnő! Okozhatott bajt ezzel? 26+5 hetes pocakos vagyok
Te, áruld már el nekem, hogy MINEK jársz védőnőhöz???
Te nem vagy köteles oda járni, bőven elég az orvos. Egyszer kell elmenni, hogy adjon kiskönyvet, aztán annyi. Ha nem akarsz, nincs kérdésed, nicns panaszod,, hát ne járj.
Az orvoshoz menj min. 4-szer, hogy legyen a kiskönyvben 4 pecséted, annak alapján az orvos ad majd igazolást, hogy jogosult vagy az egyszeri anyaságira és kész.
A védőnőnek viszont ki KELL járnia hozzád, a terhességed alatt min. 5-ször az előírások szerint és aztán a babához is. Nem neked kell a babát se bevinned, hanem neki kell majd akkor is kijárnia hozzátok. Neked összesen 7-szer kell menned hozzá a baba 3 éves koráig: egyszer terhesen a kiskönyvért, aztán a baba 1, 3, 6 hónapos és 1,2,3 éves korában státuszvizsgálatra. Ennyi.
Ne járkálj el hozzá, hogyha egyszer nem segít semmiben, sőőőőt.
Kedves előző. Elég jól jártál, hogy ilyen ritkán találkoztál a védőnőddel. Mióta terhes vagyok egyik hónapban Ő jön, a másikban nekem kell menni. És közölte velem, hogy ha meglesz a kicsi a hatodik hétig minden héten egyszer eljön. Szóval engem már ez is kiakasztott. Menjen a *****ba. Amúgy kedves kérdező az enyém sem valami rendes. Elsőnek egy tanonc jött, hát még gyereke sincs, de nekem akar tanácsot adni!
36 hetes km.
Nem lesz baj, nyugi, de legközelebb nyitsd ki a szádat, azért van. :)
A védőnőktől meg falra mászom.... Minden hónapban megyek, ő jön terhesség alatt 3-szor, szülés után, ha hazaértünk a kórházból, rögtön hívnom kell, és ő másnap jön is...
Remélem, aztán már lekopik, mert azt a 6 hetet hármasban tervezzük, nélküle... :)
25 h km
Nem kell szenvedni , le is lehet mondani a védőnői ellátásról!! Írásban. És akkor nem fog menni, de menni se lehet majd hozzá a tanácsadóba.
Szóval semmi se muszáj és kötelező, felnőtt emberek vagyunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!