Segítség! Félek, hogy bajt csinált a védőnő! Okozhatott bajt ezzel? 26+5 hetes pocakos vagyok
Azt nem tudom megmondani hogy okozott-e bajt, bár nem hiszem. Azt viszont tanácsolom hogy legközelebb amikor ilyenre kerül a sor azonnal szólj a védőnőnek hogy ez neked fáj, kellemetlen. Az azért mégsem járja hogy ilyen pofátlanul belétek nyomja azt az izét.
Kérdezd meg miért nem volt elég hogy távolról hallotta.
Miért nem szóltál hogy fáj????!!
Máskor szólj!Ő van tiértetek nem fordítva!
Nagy szám van, de szinte lebénultam. :S Hirtelen azt se tudtam, hogy mit mondjak vagy tegyek. Ilyenkor ideges leszek, picit fáj lent a pocim és ááááááááá. A baba mocorog rendesen, de akkor is.
Nem szeretek védőnőhöz járni, mindig megkérdőjelezi az orvos szaktudását, ellent most azzal, ha azt mondja a dokim, hogy rendben van minden. :(
Meg hogy nem itt, hanem ott kéne lenni a babának, vagy 20x elmondta... felfogtam, még nem fordult be. Ameddig az orvos nem mondja, hogy ez baj lenne, nem érdekel.
És hogy váltunk el? Hát, remélem nem lesz baj... mondta. Mondom mi lenne??? Azt mondja, hát hogy semmi nem lesz, elvégre nincs fertőzésem, és vigyázzak magamra. Nekem ilyet mond, aki alapból pánikolós kismami vagyok!
26 hetes vagy, miz akar ez a védőnő? Majd ha 38 hetes leszel, és még mindig keresztben lesz a baba, akkor lehet pánikolni, de most még akár naponta ötször is megfordulhat, annyi helye van a babádnak.
Amúgy semmi baja nem lett ettől. Sok minden védi: hasfal, méhfal, burok, meg egy csomó magzatvíz. Károsodás 100%-hogy nem érte ennyitől, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!