Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amíg nem tudtam hogy terhes...

Amíg nem tudtam hogy terhes vagyok, nem vigyáztam magamra (kb 4-5 hetes koromig). Dohányoztam, alkoholt is fogyasztottam, gyógyszert is szedtem. Nagy bajt okoztam?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy voltam vele.Most 27 hetes terhes vagyok,és minden eredményem jó,és az Uh sem mutatott semmi rendellenességet.
2008. aug. 26. 09:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Én is 27 hetes vagyok, eddig minden rendben, bízom benne, hogy semmi bajt nem okoztam!
2008. aug. 26. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szintén dohányoztam-szórakoztam kb 4 hetes koromig. Amikor megtudtam, hogy babás vagyok, abbahagytam minden egészségtelen dolgot. A leleteim tökéletesek, és a babám is szépen nő, és semmi baja!!! Minden jót, üdv 25 hetes kismami
2008. aug. 26. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont szilveszterkor voltam 4 hetes és hát nem is sejtettem, hogy valaki növekszik a pocakomban. Így sajna volt nálam is cigi, meg egy kis alkohol is. Ráadásul január elején beteg lettem és lázcsillapítót is vettem be. Utána tudtam meg hogy babánk lesz, de szerencsére semmi baja nem történt mindezek ellenére sem. Én is megijedtem nagyon akkor. Most 38 hetesek vagyunk és minden rendben.

Biztosan sokkal jobb, ha nem fordul elő semmilyen veszélyeztető tényező, de sajna azokon már nem tudunk változtatni és szerintem csak rosszabbat teszünk, ha ezen aggódunk. Amióta tudunk a kisbabánkról mindennél jobban vigyázunk rá és szerintem ez a lényeg!

Ne aggódj! Minden rendben vele!

További boldog babavárást!

2008. aug. 26. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Majdnem 9 hetes terhes voltam, amikor kiderült, hogy babát várok. Nekem közben megjött egyszer a mensim is.

Dohányoztam, terheltem magam, kemény fizikai munkát végeztem, tűdőszürésen voltam, és gyógyszereket is szedtem.

Most az összes leletem jó. Remélem, egészséges lesz a babám.

Neked is és mindenkinek ezt kívánom.

Boldog babavárást!

24 hetes mami

2008. aug. 27. 09:58
 6/6 anonim válasza:
Lehet észre sem veszed, milyen lett volna ha ezeket nem teszed. Kb a legfontosabb legérzékenyebb időszakban ittál, meg cigiztél.
2009. máj. 16. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!