Érdemes a kínaiba venni a babának ruhát?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 20:03
11/19 anonim válasza:
Az összes ruha kínai, a legmárkásabb is! Mindegyikben találsz formaldehidet vagy más tartósítót különben megpenészedne a ruha a több hónapnyi szállítástól és raktározástól. Ezért fontos minimum egyszer kimosni a friss ruhákat első használat előtt. Babánál még kétszer sem hülyeség.
12/19 anonim válasza:
nem igaz. az astikidsben csakis magyar ruhák vannak,és nagyon szépek
13/19 anonim válasza:
én a bonpoint ruháit néztem, van amelyiket Kinában készitik, van amelyiket Indiában, Romániában és nem utolso sorban Magyarországon. ettol fuggetlenul az ára ugyanannyi..egy bluz 50-70 euro, egy gyerekruha 120-150 euro.
14/19 anonim válasza:
Szerintem igen...aki megteheti rendelhet is ... de piacon is jó ruhákat lehet venni,kínában is megvannak melyikek a jó fajta ruhák csak meg kell kicsit vizsgálni őket ;)
15/19 anonim válasza:
Én semmiképpen nem vennék, nagyon sok rosszat hallani arról, hogy ezekből a távol-keleti ruhákból mennyi méreganyag, festékanyag szívódik fel a szervezetbe a bőrön keresztül! Ami nagyon káros! Ott nincsenek olyan szigorú előírások a ruhákra nézve mint például az Unióban. Persze vannak olyan külföldön gyártott ruhák amik Öko-Text Standard tanúsítvánnyal rendelkezenk például c&a, kik, lidl-ben vásárolható babaruhák), ezek megbízható bevizsgált termékek, illetve ami magyar termék, vagy made in Eu. Ezt a logót keresd a ruhán.
16/19 anonim válasza:
Ha törpekirályunk rokona vagy akkor biztos hogy nem mert ott csak olcsó cuccok vannak..
17/19 anonim válasza:
5 gyerek mellett nyugodt szívvel mondom, hogy ma már a kínai semmivel sem olcsóbb, mint a hiperek saját márkás cuccai, ellenben ellenőrízhetetlen, milyen vegyszerrel kezelték, festették, a hiperek cuccaira vonatkoznak viszont az eu-s előírások, ráadásul ott garancia is érvényesíthető. Továbbá szerintem sokkal tartósabb és formatartó a hipres holmi. A c&a és a h&m is sokszor kifizethető, és a turik is jók. A kínai nekünk nagyon nem vált be, még árban sem.
19/19 anonim válasza:
A kínaiban vett babaruhák nem biztos, hogy azonnal kiütéseket okoznak. Lehet, hogy csak egy idő után, folyamatos műanyagból készült ruha használat mellett jön elő. Az egyik kínai ruha-fun ismerősömnek a gyereke 1 évesen lett ekcémás. Az orvosi vizsgálat egyértelműen bebizonyította, hogy a pat palack ruhák az oka. Az egyébként egyáltalán nem drágább F+F vagy (akár használt angol ruha- ha nem is turis, de másodkézből) sokkal jobb választás, mert attól függetlenül, hogy Kínában gyártják, ahol olcsóbb a munkaerő, a felhasznált anyag nem a kínaiak műanyag alapanyagaiból készül. És nem drágább! Keresd inkább az akciót, mint a büdös kínai ruhát! Az asti ruhák nem műanyagok, de bolyhosodnak, nagyon hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!