Érdemes a kínaiba venni a babának ruhát?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 20:03
1/19 anonim válasza:
Nem sokkal olcsóbb mint a Tescoban.
Vettem már a kínaiban babaruhát, de volt ami összement, meg rossz volt a varrás. :S
Az F&F cuccok jó minőségűek, sokszor vannak akciók is, most is 30-50-70 %-al olcsóbban van sok babaruha.
Úh én inkább a Tescora szavazok.
2/19 anonim válasza:
Velemenyem szerint a babak hamar nonek es nem sokaig hasznalja a ruhacskakat, ugy hogy szerintem a kinai is megfelelo, ha csak nincs egy 300e forintos fizud.. :)) :D
3/19 anonim válasza:
Szerintem a kínaiban sem olcsóbbak a ruhák mint a tescoban, vagy a c&a-ban is egész jó áron vannak leárazáskor, sokszor olcsóbb is. És minőségre ég és föld a különbség.
4/19 anonim válasza:
Én turira szavazok, pici méretben különösen jó cuccok vannak jó minőségben.
5/19 sandrachnologic válasza:
Ezerszer inkabb Tesco, de meg a turi is jobb, mert ott veszel pamutot, a kínaiban kb. Minden műszálas, az meg meg felnottnek sem tul kényelmes, nem hkgy babának. 😊
6/19 anonim válasza:
Én soha nem vettem máshol ruhát nekik, csak kínaiba. Rongyrázásra nem futja. Tökéletesen egészséges, boldog gyerekek. :)
7/19 anonim válasza:
ha 100% pamut akkor rendbe van..de általában nem azok. a babám ekcémás, igy csak tiszta pamut ruhákat hord, világos szineket.
8/19 anonim válasza:
6os vagyok. Énis pamutot veszek, van az is kinaiba :)
9/19 anonim válasza:
Én nem vásárolok ott 7 hós fiamak inkább a tesco 2 body árából akciósan 5 dbot veszek jobban megéri anyaga is jobb a F&F ruciknak nem mennek össze söt poló 3 hónaposnak cimkézett 7 hós fiamara még mindig jó. És nem rongyrázás.
10/19 anonim válasza:
olvasd el ezt a cikket,milyen anyagok vannak a kínai ruhákban. még formaldehid is,amiket a hullákhoz használnak. csak ott még vacakabb a minőség,és olcsóbbnak se olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!