Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes multam, tegnap meg...

11 hetes multam, tegnap meg ma eros fejfajasom van, eddig nem ereztem, lehet a hormonoktol vagy bajt jelez szerintetk?

Figyelt kérdés
Ha nem mozgatom a fejem akkor alabbhagy, vagy csak picit a homlokom faj, de ha lehajulok, vagy csak jobban lehajtoma fejem, akkor nagyon eros fajas jelentkezik elol a ket oldalon. Tapasztalt valaki hasonlot? Van okom aggodni?

2015. márc. 20. 09:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség alatt állandóan fájt a fejem. Igen, a hormonváltozástól van. Panadolt vehetsz be, ha nagyon fáj!
2015. márc. 20. 09:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Sosem fájt a fejem.. 11+4 vagy 5 hetes korom óta minden egyes nap már több mint egy hete.
2015. márc. 20. 09:54
 3/14 anonim ***** válasza:
11+1 vagyok ma és nekem is fáj most a fejem. Annyit azért megtehetsz, hogy megnézed a vérnyomásoddal minden rendben van-e. Szerintem ha az ok, nem kell aggódni.
2015. márc. 20. 10:36
 4/14 anonim ***** válasza:

Első babámmal egyszer sem fájt a fejem.

Második babával viszont nagyon sokat! Kb. az 5. hónapig, szinte minden nap. Nagyon rossz volt. Úgyhogy megtapasztaltam, hogy ez is lehet terhestünet.

2015. márc. 20. 10:36
 5/14 A kérdező kommentje:

Koszi lanyok. Aranyosak vagytok, hogy irtatok.

Vernyomasom kicsit ingadozik, 95/60 es 120/80 kozott a nap folyaman, ma nem tudtam meg megmerni, mert dolgozom.

Akkor lehet en is elkonyvelem egy terhestunetnek.

Meg egy kerdes, latom tobben vagyunk 11 hetesek, en is 11+2 vagyok, ti mit ereztek?

En eddig nem emelyegtem, de tegnap nagyon, lehet a fejfajastol, viszont ami eddig nagyon feltuno volt, az a mellfajdalom, viszont tegnap ota nem erzem annyira.

2015. márc. 20. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:

Pár napja megszűntek a tüneteim. Addig volt hányinger, mellfeszülés, hidegrázás. Egy tünet maradt meg, a fáradtság. Első terhességemnél viszont egyáltalán nem volt semmilyen tünetem a kezdetektől fogva.

11+1 hetes vagyok

2015. márc. 20. 11:01
 7/14 A kérdező kommentje:

O igen a faradtsagrol majdnem elfeledkeztem, talan az is par napja kicsit jobb, de szinte akarhol es akarmikor el tudtam volna aludni :))

Es te kedves utolso, mikor mesz legkozelebb ultrhanagra?

En 30.kan, addig meg megy az izgulas :)

2015. márc. 20. 11:13
 8/14 anonim ***** válasza:
26.-ára kaptam időpontot. Akkor leszek mensi szerint 12+1, de a legutolsó uh szerint csak 11+5. Remélem nem lesz korai :)
2015. márc. 20. 11:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Irj, hogy mit mondott a doki, szoritok nagyon magunknak :)
2015. márc. 20. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Oké, írok majd :) Te is írd majd meg.. :) Megy a drukk!
2015. márc. 20. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!