Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap óta szörnyű migrénes...

Tegnap óta szörnyű migrénes fejfájásom van. Algoflex és aspirin van itthon, szerintetek?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, eddig semmi nem segített, az alvás sem..
2013. jan. 23. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazi migrénre nem is segít sem az alvás, sem az aspirin. Szerezz Qualerint, az kiveszi! Nekem is csak hat, én 4 orvost kérdeztem meg, hogy be lehet-e venni, és még az első trimszetrben is be lehet, hiába van a papíron, hogy tilos. Csak ha bevetted, ne igyál rá kávét, mert koffein tartalmú maga gyógyszer is.
2013. jan. 23. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Van egy ilyen oldal, én ezt böngésztem annak idején.

[link]

Mihamarabbi jobbulást!

3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem bevenni gyógyszert; nekem is rettentően fájt a ,fejem......próbáld ki a természetes alapú gyógymódokat, a babához minden eljut, és a gyógyszer csak tüneti kezelés,
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan szintű migrénem lett a pocaklakóval pont ennyi idősen, mint Neked kedves Kérdező, hogy kórházban kötöttem ki. Ott se sokat tudtak tenni, A hányás ellen kaptam vénásan B6-ot, majd néhány alap vizsgálat (vérnyomás, ekg, labor) után infúzióra kötöttek, oldattal, B6-tal együtt algopirynt kaptam, majd erről receptet. Azt mondták, ennél többet, jobbat, mást nem lehet, és ezt is csak indokoltan, nem sűrűn, napi 1-et max. El nem mulasztotta teljesen, de elviselhetővé tette a fejfájást. Azt mondták, ha sokszor jön elő a baj, vagy elviselhetetlen, neurológiára, ideggyógyászatra kell menni, ott kivizsgálják. Nőgyógyász nem foglalkozott velem ambulancián sem, mondván, a fejemmel van baj, nem a babával!

Sajnos a házi praktikák (sötét, csend, alvás, folyadék, friss levegő) egy igazi migrén esetén semmit nem használnak, hányásig és vakságig görcsölök olyankor, tapasztalat.

Jobbulást!

2013. jan. 23. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nurofent és panadolt lehet terhesség alatt,mást nem.

Vagy ki kell bírni,nincs más.A meleg(nem forró!)víz is jót tesz.

2013. jan. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!