Mivel uthetem el a napot? 13hetes vagyok, es sajnos mar itthon.
Olvass, nézz filmeket! Varrj babát a gyereknek...
Itt a karàcsony, süss mézeskalàcsot...
Mozdulj ki, keress tanfolyamot, tanulj, kismamaklubot, bármit, ami érdekel. Nem jó a bezártság, és most még bárhová mehetsz, használd ki az idődet, mert később már le leszel kötve a baba mellett. Ezt te tudod, mire van szükséged, nyelvtanulás, főzőtanfolyam, vagy valami jó szakma, ami később hasznos lehet. Nézd meg, van-e a környéketeken valamilyen terhestanfolyam, szülésre felkészítő vagy bármi, ott ráadásul más kismamákkal is összeismerkedhetsz, és tanulhattok egymástól.
Én elsősorban nem otthoni tevékenységekben gondolkoznék, hanem mennék, mennék,mennék.Főleg ha nincs probléma a terhességgel, nem kell otthon feküdnöd, használd ki az idődet! Jó babavárást kívánok!
Bár én lennék a helyedben :) Én biztos, hogy elmennék pár tanfolyamra, mint babagondozás, életmentés, szabás-varrás, kézműves, ezek később nagyon jól jönnek ám.
Járnék kismama tornára, néha terhes masszázsra, rengeteget olvasnék, vagy könyvtárba járnék, hogy felkészüljek mindenből, a szoptatásról is tájékozódnék, hogy ne érjen meglepetés. Beszerezném a szükséges dolgokat, megtervezném a kicsi szobáját, ha kell, kifestetnék, függönyt vennék és persze minden nap más és más finomságokkal várnám haza a férjem.
Egyet értek az utolsó hozzászólóval... :)
Én is szívesen lennék a helyedbe. :)
Szintén sokat olvasnék a baba megérkezése utáni teendőkről hogy minél felkészültebb legyek. Főzőcskéznék, sütögetnék, csinosítgatnám a lakást...
Nekem viszont muszáj dolgoznom (heti 45 óra) és mellette minden szombaton tanfolyamra járok ahol vizsgaidőszakom van. Úgyhogy a babavárós könyvek helyet pénzügyet és gazdaságtant olvasok...
Pedig jó lenne reggel nem fél 5kor kelni.
Örülj annak, hogy otthon tudsz lenni.
13+5 hetes kismami
Nem tudom hol élsz de nyugati országokban sehol de sehol nem küldenek el terhesen.
ha valahol egy balkáni országban vagy ázsiában akkor meg eleve nem nagyon fogsz ilyen baba klubbokat találni.
olvass, meg mozdulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!