Milyen érzés anyának lenni?
szia!
en is ugyanigy erzek szoval fogalmam sincs es addig nem is tudjuk meg amig nem szuletik meg azt hiszem,nekem soka jott ossze a baba szoval en triplan nem hiszem el .
10+1 km
Nekem azóta vannak valamiféle anyai érzéseim, mióta érzem mozogni a kislányomat, előtte nekem is "csak" ennyi volt, hogy nagyon aggódtam érte, nem akartam elveszíteni (nekem volt egy missed ab-om tavaly, duplán féltem). De konkrét szeretetet azóta érzek, mióta tudok vele kommunikálni, mindig mosolyt csal az arcomra, ha belém rúg, ha reagál a simogatásaimra :) Ez nyilván még nem az, amit majd akkor érzek, ha a kezemben lesz, de már elindult a folyamat, mióta érzem őt :)
23 hkm
Szia! Nekem is ikreim vannak. Nalunk varatlanul - gyogyszer mellett - jottek ossze, m nem terveztunk egyelore gyereket es a terhesseg elso par honapja eleg durva volt, m majdnem elveszitettem oket, ugyanis elestem. Akkor nem volt ido/energia azon gondolkodni, h mi lesz kesobb, de mar akkor nagyon feltettem oket. Amikor stabilizalodott a helyzet, akkor csak az kotott le, h elviseljem a terhesseget, m nalam eleg nehez volt.
Csaszarral szultem 2 honappal korabban a kiirt datumnal. Amikor eloszor meglattam oket, nagyon fura volt, m kimondhatatlanul picikek voltak, eletemben nem lattam ekkora babakat meg. Rogton vittek oket az inkubatorba. Aztan az elso par het azzal telt, h szoktattak a noverek a gondozashoz. Akkor meg nem igazan erzi az ember, h anya, csak azt, h felelosseggel tartozik azert a 2 pici lenyert, es helyt kell allnia.
Aztan hazavittuk oket, es ott kezdodott az igazi anya-gyerek kapcsolat :) Lassan 8 honaposak lesznek, es alig birok elszakadni toluk, fuggetlenul attol, h az ikrek gondozasa kegyetlen kemeny melo es 0-24-ig tarto elfoglaltsag. De nem tudok annyira faradt lenni, h ne kelnek fel ejjel akar 10-szer is hozzajuk. Valahogy ugy tudnam megfogalmazni, h ha anya lesz az ember, akkor rajon arra, h mennyi rejtett energiaforrasa van, es az az erzes onti el, h a gyerekeiert barmit, de barmit megtenne! Legalabbis velem igy van :) A legszebb es legjobb erzes a vilagon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!