Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? A 33. dik hetben...

Mit tegyek? A 33. dik hetben vagyok.

Figyelt kérdés

A 33. dik es 36. dik terhesegi hetem kozott lehetosegem van egy utazasra a hegyekbe egy hetre es odaig kb 6-7 orat kellene szemelygepkocsival utaznom mivel a parom is ott dolgozik.A gond csak az hogy a legkozelebbi korhaz ahol el tudnanak latni ha esetleg beindulna a szules oda legalabb 2 ora utra van autoval.Az elso babanknal nem volt semmi fele komplikacio sem szulesnel sem elotte,most az orvos mar a 27 hetol azt mondta fekudjek mert hogy lent van a baba es ha nem vigyazok akkor beindulhat elobb a szules mivel sokszor elegge fajt a hasam foleg ha sokat mentem olyan menszi szeru fajasaim voltak.Amiota jobban vigyazok azota ezek a fajdalmak megszuntek teljessen.

Csak egyszeruen nem tudom mit tegyek mert ha most nem akkor a kozeljovoben nem lesz ra lehetosegem ha meglesz a picurka,termeszetessen ki fogom kerni az orvos tanacsat is csak erdekelne a velemenyetek illetve hogy ti vallalnatok-e?

2010. febr. 16. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
En a helyedben nem mennek. Ket ora a korhazig? Az rengeteg ido, ne haragudj nem ilyesztgetni akarlak, de ha problema van, percek is szamitanak! Szerintem millio lehetoseged lesz meg az eletben kikapcsolodni, mikor nem leszel terhes.En nem veszelyeztetnem a babamat, 33. het mar igen elorehaladott terhesseg, akkor se mennek ilyen madar-se-jar helyre, ha problemamentes lennek.
2010. febr. 16. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
ez attól is függ, az elsőbabáddal mennyi ideig vajudtál, ha elég sokáig akkor van esélyed arra, hogy a 2 órás út a korházba biztonságos legyen-mondanám ezt, ha nem lenne a baba lennt. Se mert a doki ova is intett, hogy Vigyázz!!! így nem kockáztass, mert a 37.hét előtt született babák kora szülöttnek számítanak, a tüdeje nem biztos hogy elég fejlett, és az úttal csak a picit veszélyeztetnéd.Vagy ezt akarod? Ne legyél felelőtlen, ne magadra gondolj és a kikapcsolódásra, hanem a babádra!! Ha valami történne vele, meg tudnád magadnak bocsáltani? Ha igen nem vagy anyának való...És hogy ezt a kérdést képes voltál feltenni...nem vall épp elmére!
2010. febr. 16. 16:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Hat igen en is ezert gondolkodom olyan nagyon habar a kornyezetem szertne rabeszelni( anyos, apos).
2010. febr. 16. 16:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Az utolsonak uzenem hogy addig mig nem kerul ugyanolyan helyzetbe addig el sem tudja kepzelni hogy milyen ez a helyzet amiben vagyok,ugyhogy addig lehordani teljesen folosleges majd akkor mondjon ram sertot ha neki is ilyen helyzetben kell dontenie.

Valakit lehordani az nagyon megy arra van akinek van ep elmeje ha masra esetleg nem is.

2010. febr. 16. 16:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Most te tenleg azt gondoltad hogy kikapcsolodni mennek?

HA !!!!! elmennek az nem az en szorakozasomat szolgalna hanem a csaladom lenne egyutt hoszabb ideig ugyanis a paromat havonta egyszer latjuk 3 napig en is es a kislanyom is es mar mindanyian nagyon nehezen viseljuk csak az a baj hogy nem igazan merem valalni a dolgot.

2010. febr. 16. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!Ez szerintem nem kérdés,ha akár egy pici esélye is lehet,hogy baj lesz,én határozottan nem vállalnám az utat.De az orvosod is biztosan ezt fogja mondani,kérdezd meg,és talán szívfájdalom nélkül tudsz dönteni,helyesen.nyugodt babavárást!

36+1h km

2010. febr. 16. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Én merész kismama voltam, és dolgoztam a saját sörözőnkben, jöttem mentem hisz "csak" 36-37 hetes terhes voltam. Itt 1-2 görcs, itt egy kis fájás, nem hittem szülni fogok. Szilveszter után éjszaka érdekesen éreztem magam, se magzatvizem nem folyt, se nagy görcseim nem voltak egyszerűen rossz volt a közérzetem. Bementünk a kórházba és ahogy a burkot megrepesztették már meg is szültem. 8 perccel a kórházba érkezés után. Sose tudhatod előre mi jön. Én 6 hete szültem 37.hétre. Jól gondold meg bármikor bármi jöhet és jobb a biztonság. Sok szerencsét!
2010. febr. 16. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Az elso valaszolo voltam, ugye kulfoldon elsz?
2010. febr. 17. 22:37
 9/10 A kérdező kommentje:
igen kulfoldon elek
2010. febr. 21. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
aki szerint nem vall épp elmére: figyelj ide! ha azért "kell" a hegyekbe utazni,hogy együtt lehessen a család... hát nem minsegy hol van együtt a familia? a lényeg,hogy együtt legyetek, nem? vagyis Neked igen is, kiruccanás,pihenés!!!!
2010. márc. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!