Honnan tudom, hogy mehosszehozodas vagy a baba nyomja ki magat?
18 hetes vagyok. Az elobb az alhasam, a koldokomtol balra kicsit feszulni kezdett. Eppen hanyatt fekudtem, felhuztam a pulcsim, es lattam, ott teljesen kıdudorodik, a masik oldal meg lent maradt.
A babat nem ereztem, hogy mozogna, de gorcs, fajdalom sem volt, csak feszules.
Egy hete varrtak ossze a mehszajam, ezert parazom tul a dolgot. Felek egy esetleges koraszulestol. (Az elso babamat igy veszitettem el.)
Koszonom a valaszokat.
Mikor keményedett a hasam, akkor az egész olyan volt, mint egy kemény dinnye. Tehát nem csak egy ponton feszült.
Amúgy a keményedés jó esetben csak később kezdődik, 18 hetesen remélhetőleg még nem ez a bajod (főleg, hogy csak bizonyos ponton érzed: ez a babád lesz inkább vagy rendeződik a tested).
Magnéziumot viszont szedj, ha esetleg eddig nem szedted volna! Az mindenféle görcsre, feszülésre jó.
Koszonom a gyors valaszt!
Igazabol, tavaly, mikor megindultak a szules elott a fajasok, akkor ugyanigy, csak az egyik oldalon dudorodott ki (ezert is ijedtem most meg), viszont akkor abban az egy dudorban nagyon kemenyedett is. Most nem ereztem semmit.
Basszus, jo lenne ataludnom a kovetkezo honapkat, hogy addig se aggodalmaskodjak...
Én abból tudom mindig, hogy ha kinyomja magát, akkor érzem közben hogy mocorog, még ha kicsit is. De ha keményedés van, akkor ott nincs babamozgás érzés.
Ha féloldalas a hasad mint egy alien filmben akkor az a baba szerintem. Ilyenkor még kellemes, de amikor már 32 hetesen nyomja ki magát mostanában az már koncentrációt követel..már elég kellemetlen érzés tud lenni.:)
Kedves #5, neked is koszonom!
Pont ez zavart ossze, hogy nem ereztem a kemenyedessel jaro fajdalmat, de a babat sem.
De igazatok lehet, inkabb a baba volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!