Ha teljesen a szeméremcsontomnál érzem a babát mozogni akkor már leszállt a baba?
Figyelt kérdés
Tegnap óta teljesen lent érzem a mozgást és mikor mozog nyilaló érzés van. Fáj is kicsit. Ez azt jelenti leszállt a baba? Védőnő szerint már leszállt a hasam. Nektek mikor szált le és mikor szültetek? 33 hetes vagyok.2015. márc. 16. 16:14
1/6 sandrachnologic válasza:
34 hetes vagyok, fej teljesen beekelodve mar egy honapja, mehszaj meg zart. 30. Hettol van lent a buksi. Meg legalabb 3-4 egyben toltott htmetben remenykedunk. Masodik Baba egyebkent.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem 2000-es a méhszájam. Te is lent érued nagyon a mozgását?
2015. márc. 16. 17:39
3/6 anonim válasza:
0elvileg ha beékelődött a baba feje, nemigen mozgékony
4/6 sandrachnologic válasza:
A feje be van ekelodve, de felfele rugdos, lefele kapar... Menni meg alig birok, annyira faj a szemeremcsontom. Mire felulok vagy megfordulok az agyban tart vagy 5 percig...
5/6 anonim válasza:
32hetes vagyok, és nekem is fáj a szeméremcsontom, szinte érzem ahogy nyomja felülről. Fejfekvéses. Az hogy teljesen be van ékelődve, azt az ultrahangos modnta vagy hogy állapítják ezt meg? Az éjszakai ágyból fölkelés nekem is egy hosszab procedúra.. hogy finoman fogalmazzak
6/6 sandrachnologic válasza:
Ultrahangos meg a nőgyógyász is mondta, ahogy vizsgált kézzel, hogy ott a feje es nem tudja kimozdítani mar. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!