Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Negatív kombinált teszt...

Negatív kombinált teszt ellenére kérnétek az aminot?

Figyelt kérdés

Életkori: 1:270 (37 vagyok)(negativ)

Edwards: 1:50000 (negatív)

Magzattal együtt nem nézték....

Orvos szerint hiába negatív, kérnem kellene az aminot.

Afp: 0.75 MoM (védőnő szerint 0.8-tól jó)

Tarkóredő: 1.5

2010. febr. 16. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nem!Pont most mesélte az egyik ismerősöm,hogy a barátnője elment erre a vizsgálatra és 20 hetesen elfolyt a magzatvíz!Én nem csináltatnám meg!Jók az eredmények!Inkább egy alapos 4D uh-ra mennék el!21 hetes kismama
2010. febr. 16. 14:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Én is nagyon tartok tőle. Nekem az egyik rokonomnak halt meg a babája miatta. A védőnőm szerint felesleges a 4d, mert tulajdonképpen ugyan az mint a 18-19.heti genetikai uh, csak nem 10 percig nézik, hanem elhúzzák több ideig. Amúgy csütörtökön megyek a 19. hetesre.
2010. febr. 16. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Akkor meg a 19 hetesen úgyis alaposan átnézik és ha ott is minden rendben lesz akkor tényleg fölösleges minden más!Nyugi úgy is minden rendben lesz!Drukkolok!Boldog Babavárást!:-)
2010. febr. 16. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Én 35 éves voltam,és számomra nem volt megnyugtató az eredmény(ez a 270 nekem olyan kevés.A barátnőmé 1:15000 volt.Na,az megnyugtatott volna)Én megcsináltattam(igaz,18 hetes voltam,és 3 nap alatt megvolt az eredmény,mert Prágába küldték a mintát,és a fluoreszkálós módszerrel végezték az elemzést).Ha most 19 hetes vagy,mire az eredmény megérkezik már kb. 23 hetes leszel...én így voltam nyugodt,biztos,h a következő babánál is megcsináltatom majd.Az én környezetemben 4-en csináltattuk meg,mindenhol egészséges baba született,és rendben volt minden a vizsgálattal is.
2010. febr. 16. 15:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nem kérném.

Melyik orvos mondta, hogy csináltasd meg az amniot? A nőgyógyászod vagy a genetikus? Mert engem pl a nőgyógyász küldött genetikára, negatív kombinált teszt mellett, de alacsony AFP-vel, 31 év feletti életkorral. És nekem a genetikán egy alapos UH után azt mondták, hogy nem javasolják az amniot. Szerintem beszélj egy genetikussal.

2010. febr. 16. 16:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. A nőgyógyászom mondta, aki egyben genetikus...
2010. febr. 16. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Én akkor se csináltatnám meg, ha a genetikus javasolná.

Egyébként is csak akkor érné meg megcsináltatni, ha a beteg baba kockázata nagyobb, mint az amnio miatti vetélés kockázata, ami 1%. Ez nekem túl sok. És amúgy se vetetném el.

2010. febr. 16. 16:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is erősen hajlok afelé, hogy nem kérem a további vizsgálatokat, mert ugy is megtartanám ha ne adj isten beteg lenne, de nagyon bízom benne h nem!
2010. febr. 16. 17:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam uh-on, minden tökéletes lett. Átnézte a doki a papirjaimat, és azt mondta nem kell több vizsgálat, mert a két uh eredménye jó, és az a döntő:):)
2010. febr. 18. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia, 16.16-os vagyok. Nagyon de nagyon örülök, hogy nem kellett az amnio és hogy egészséges a baba! :))))) Gratulálok! :)
2010. febr. 19. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!