Miért vagyok ilyen gyakran náthás? Van itt olyan kismama aki gyakran volt megfázva? Ilyen gyenge lenne az immunrendszerem?!
Figyelt kérdés
23hetes vagyok.és már 3x náthás.2015. márc. 17. 15:20
1/5 anonim válasza:
én is 3-szor voltam nathas az elso 2 trimeszterbe (tavaly ilyen tajt voltam en is 23. het korul) aztan a 3. trimeszterben egyszer sem. nem szedtem semmit az eleviten kivul.
2/5 anonim válasza:
Detto..27 hét alatt többször vagyok náthás mint eddig egész életemben..pedig vigyázok magamra..Már agyaltam azon is ne e kéne vmi antibiotikum, mert szerintem vmiért nem tud felszívódni ez a nyamvadt baci, és pikk pakk előjön..Nekem sajna már lázzal is párosul, úgyhogy vennem kellett be algopirynt..Totál be vagyok parázva hogy ártok a babának..
3/5 anonim válasza:
Egy terhességi tünet az is, hogy be vannak duzzadva a nyálkahártyák. Nekem a terhesség eleje óta mindig picit folyt az orrom, szerintem erre könnyebb összeszedni egy rendes náthát is. :( Van, aki rókázik végig, nekünk ez jutott... Tavaly egész évben semmi bajom nem volt, a vérképem tökéletes, mégis év eleje óta másodszor vagyok beteg.
4/5 Jubilee válasza:
3. hete nem tudok kikopni a náthából. Állandóan tele van a fejem sajnos, és most már a bal fülemmel is tompán hallok. :( Nem tudom, hogyan tudnék ebből kikeveredni. 18 hetes terhes vagyok.
5/5 anonim válasza:
Valami hülye vírus csinálhatja ezt. Én mára vagyok kiírva. 4 hónapja köhögök. 2szer röntgeneztek meg egy pet scan és nem találtak semmit, hogy mitől. Ezen kívül oda-vissza adogatjuk egymásnak a hányást-hasmenést a 2 évesemmel. Az orrdugulást, meg az orrfolyást már fel se veszem. Rémálom ez a terhességem. Kb 1 hónapig éreztem magam jól a második trimeszterben. Egyél sok-sok gyümölcsöt, leginkább citromot ha bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!