Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok ilyen gyakran...

Miért vagyok ilyen gyakran náthás? Van itt olyan kismama aki gyakran volt megfázva? Ilyen gyenge lenne az immunrendszerem?!

Figyelt kérdés
23hetes vagyok.és már 3x náthás.
2015. márc. 17. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
én is 3-szor voltam nathas az elso 2 trimeszterbe (tavaly ilyen tajt voltam en is 23. het korul) aztan a 3. trimeszterben egyszer sem. nem szedtem semmit az eleviten kivul.
2015. márc. 17. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Detto..27 hét alatt többször vagyok náthás mint eddig egész életemben..pedig vigyázok magamra..Már agyaltam azon is ne e kéne vmi antibiotikum, mert szerintem vmiért nem tud felszívódni ez a nyamvadt baci, és pikk pakk előjön..Nekem sajna már lázzal is párosul, úgyhogy vennem kellett be algopirynt..Totál be vagyok parázva hogy ártok a babának..
2015. márc. 17. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy terhességi tünet az is, hogy be vannak duzzadva a nyálkahártyák. Nekem a terhesség eleje óta mindig picit folyt az orrom, szerintem erre könnyebb összeszedni egy rendes náthát is. :( Van, aki rókázik végig, nekünk ez jutott... Tavaly egész évben semmi bajom nem volt, a vérképem tökéletes, mégis év eleje óta másodszor vagyok beteg.
2015. márc. 17. 15:47
 4/5 Jubilee ***** válasza:
3. hete nem tudok kikopni a náthából. Állandóan tele van a fejem sajnos, és most már a bal fülemmel is tompán hallok. :( Nem tudom, hogyan tudnék ebből kikeveredni. 18 hetes terhes vagyok.
2015. márc. 17. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Valami hülye vírus csinálhatja ezt. Én mára vagyok kiírva. 4 hónapja köhögök. 2szer röntgeneztek meg egy pet scan és nem találtak semmit, hogy mitől. Ezen kívül oda-vissza adogatjuk egymásnak a hányást-hasmenést a 2 évesemmel. Az orrdugulást, meg az orrfolyást már fel se veszem. Rémálom ez a terhességem. Kb 1 hónapig éreztem magam jól a második trimeszterben. Egyél sok-sok gyümölcsöt, leginkább citromot ha bírod.
2015. márc. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!