Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek rajtam kívül...

Van köztetek rajtam kívül olyan kismama, akinek kis pocija volt? 25+3 vagyok.

Figyelt kérdés
Tudnátok képet is csatolni?
2015. márc. 14. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Első babánál ilyenkor még olyan kis hasam volt hogy bővebb pólóban vagy pulcsiban nem is látszott. De aztán nagyon elkezdett nőni, a végére hatalmas pocakom lett.
2015. márc. 14. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
38 hetes vagyok, és még mindig alig látszik rajtam a terhesség. A télikabátom sem lett kisebb, vagyis szűkebb. Mikor megyek nst-re, vagy bárhol mondom mindig csodálkoznak. Feleakkora vagyok mint mások.
2015. márc. 14. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Első babámmal nagyon kicsi volt a hasam. Mikor szülni mentem, még akkor is megkérdezték, hogy mit keresek ott ilyen kicsi hassal? :)

Második babával viszont 30 hetesen már mindenki elküldött volna szülni. Előbb jött a hasam, én meg kullogtam utána valahol. :)

Nem ritka a kicsi terhes has, hidd el!

A lényeg az, hogy a baba jól fejlődjön, de ehhez anyukának nem feltétlen kell elefánt méretűre nőnie. :)

2015. márc. 14. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Három hét eltéréssel egyszerre estünk teherbe egy kolleganőmmel, mindkettőnknek kislánya lesz, mindketten vékonyak, kb. egyforma magasak vagyunk. Az én hasam előre gömbölyödik, eléggé nagy, és mindenki látta rajtam, hogy terhes vagyok már a 13-14. héttől. A kolleganőm pocija most, 23 hetesen is csak akkora, mint az enyém volt a 15. héten. Nem tudom, mitől függ a méret. :) Ő még most is hordja a farmereit, amiket nekem már a 10-12. héttől kezdődően le kellett tennem.
2015. márc. 15. 12:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Megbolondítanak a "nem is látszik, hogy terhes vagy" és a "nagyon kicsi a hasad" megjegyzések.

Tavaly 23 hetesen halt meg qa babám, parázok, h baj lehet, és egy ilyen beszólás miatt sírok és aggódok egész nap... :(

183 vagyok és 75-tel estem teherbe, semmi felesleggel. Elfér bennem bőven a 70-80 dkg-os babám, azt hiszem...

2015. márc. 15. 15:20
 6/8 A kérdező kommentje:
KEdves 3-as válaszadó! Nem én pontoztalak le... Valakinek nem tetszett a "nem kell mkinek bálnaméretűre híznia" megjegyzésed. :D
2015. márc. 15. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Nyugodj meg! Semmi osszefugges nincs a babad egeszsege es a hasad merete kozott. Tudom, hogy nehez, de probalj meg nem stresszelni, es nem gondolni a korabbi vesztesegre! Hidd el nemsokara a kezedben lesz az egeszseges kisbabad, ez a cel lebegjen a szemed elott, most nem szabad a multon ragodnod. Simogasd, beszelj hozza, es kepzeld el milyen lesz a kezedbe fogni. A sok bunkot meg felejtsd el es nagy ivben tegyel arra mit mondanak.

Rajtam sem latszik, hogy terhes vagyok, a legutobbi vervetelen megkerdezte egy roma kiscsaj, hogy en is abortuszra varok-e. Mikor mondtam neki, hogy 9 honaposan bajos lenne szoszerint leesett az alla, nem beszelve, hogy elsulyedt szegyeneben.

2015. márc. 16. 05:14
 8/8 A kérdező kommentje:

:) Vicces sztori.

Ma voltam dokinál. Méh fundusa teljesen OK, minden rendben van. :)

Köszönöm nektek a biztató szavakat!

2015. márc. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!