Van köztetek rajtam kívül olyan kismama, akinek kis pocija volt? 25+3 vagyok.
Első babámmal nagyon kicsi volt a hasam. Mikor szülni mentem, még akkor is megkérdezték, hogy mit keresek ott ilyen kicsi hassal? :)
Második babával viszont 30 hetesen már mindenki elküldött volna szülni. Előbb jött a hasam, én meg kullogtam utána valahol. :)
Nem ritka a kicsi terhes has, hidd el!
A lényeg az, hogy a baba jól fejlődjön, de ehhez anyukának nem feltétlen kell elefánt méretűre nőnie. :)
Megbolondítanak a "nem is látszik, hogy terhes vagy" és a "nagyon kicsi a hasad" megjegyzések.
Tavaly 23 hetesen halt meg qa babám, parázok, h baj lehet, és egy ilyen beszólás miatt sírok és aggódok egész nap... :(
183 vagyok és 75-tel estem teherbe, semmi felesleggel. Elfér bennem bőven a 70-80 dkg-os babám, azt hiszem...
Nyugodj meg! Semmi osszefugges nincs a babad egeszsege es a hasad merete kozott. Tudom, hogy nehez, de probalj meg nem stresszelni, es nem gondolni a korabbi vesztesegre! Hidd el nemsokara a kezedben lesz az egeszseges kisbabad, ez a cel lebegjen a szemed elott, most nem szabad a multon ragodnod. Simogasd, beszelj hozza, es kepzeld el milyen lesz a kezedbe fogni. A sok bunkot meg felejtsd el es nagy ivben tegyel arra mit mondanak.
Rajtam sem latszik, hogy terhes vagyok, a legutobbi vervetelen megkerdezte egy roma kiscsaj, hogy en is abortuszra varok-e. Mikor mondtam neki, hogy 9 honaposan bajos lenne szoszerint leesett az alla, nem beszelve, hogy elsulyedt szegyeneben.
:) Vicces sztori.
Ma voltam dokinál. Méh fundusa teljesen OK, minden rendben van. :)
Köszönöm nektek a biztató szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!