Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak molett/duci kismamák?

Vannak molett/duci kismamák?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. 30 hetes kismama vagyok első babát várom.

A terhességet 95kg-val kezdtem és most 113kg vagyok. De viszont a ruháim 90%-a ugyan úgy rámjön, és a környezetem se látja kilóban ezt a nagy mértékű hízást.

Viszont engem megőrjít, vigyázok is az étkezésre, nem nagyon nasizok, sok vizet fogyasztok.

Akinél ilyen nagy volt a hízás, szülés után sikerült vissza fogyni?

Köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 16. 15:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én is molettebb vagyok. A 161 cm-hez 86 kg-mal lettem kismamam Most 22 hetes vagyok és 79 kg. Azt nen tudom, h mennyi jön még fek :( Remélem majd ke is megy. Kitartás.
2015. márc. 16. 15:31
 2/20 A kérdező kommentje:

Mármint 99kg?

Köszönöm! Neked is!

2015. márc. 16. 15:41
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
En a masodik bavamat szultem 114 kiloval, 170 cm vagyok. Kb 106-al kezdtem a terhesseget. Kemeny munkaval lefogytam 90 kilora. Harmadik babamat varom 15 hetes vagyok 93-94 kiloval kezdtem, most cagyok 96. Rettegek a 100 kilotol, utalom. Nem akarok megegyszer 114 lenni. Azt mondom, hogy valamit csinalj, mert meg most hizhatsz leginkabb. Nem lehet, hogy vizes vagy? En a masodik babanal irto vizes voltam... vernyomssod oke? Vedono mit mond hizasodra vagy a doki?
2015. márc. 16. 15:51
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Én is kövéren kezdtem 75kgval. Ekeinte lement 72re. De hülye voltam és utána nem diétáztam. 97el mentem szülni. 5 hós korára már 112 voltam. Akkor álltam neki fogyni mert rosszul voltam magamtól. 67ig sikerült lemennem, de az elmúlt hónapokban sajna 3 vissza jött. 20-25öt kéne még leadni, hogy tükörbe tudjak nézni. Nekiálltam keményen edzeni nem rég remélem sikerül.
2015. márc. 16. 15:54
 5/20 A kérdező kommentje:

A vérnyomásom magas, de ez már gyermekkori, öröklött probléma. Mikor 60kg voltam akkor is a vérnyomásom gyógyszer nélkül 160/110.

A dokim szerint is vizesedés lehet a gond, a bokámon látszódik is de nem vészes.

Hiába csodálatos a baba várás és élvezem minden percét, ez a dolog néha rámtör és kibukok.

2015. márc. 16. 15:56
 6/20 anonim ***** válasza:

Én 98-cal kezdtem, most vagyok 101,5. A 3 kg-t kb a 24-25. hétig szedtem fel, de szerintem ez sem vészes. cukros lettem sajnos, azóta meg a babó már elvileg több mint 1 kg-t hízott, hogyhogy elvileg most még fogytam is.

31hkm

2015. márc. 16. 16:04
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
100,5kg-al lettem terhes. Most a 21.héten vagyok 105kg. Nem tudom mennyire sok de az előző terhességem alatt 30kg-ot híztam. :D Most még bőven jó vagyok! :D
2015. márc. 16. 16:08
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem. Szerencsére 79. :) 1.
2015. márc. 16. 16:16
 9/20 anonim ***** válasza:
Én 85-el kezdtem, aztán a rókázós korszakkal fogytam két kilót kb (nem értem, hogyhogy csak ennyit, mikor 18 hétig rosszul voltam...), 18. héttől aztán úgy megindult a súlyom felfelé, hogy rendesen bepánikoltam, hogy mi ez és meddig megy még... 90-nél álltam meg, most 24 hetes vagyok, két hete szerencsére nem híztam, sőt, fél kilót sikerült fogynom is. Hát rendesen megijedtem, most sokat tornázom, odafigyelek a kajára, remélem sikerül megtartani :/ Igazából nem értem, mert pillanatok alatt rám jött ez a hét kiló, de minden ruhám ugyanúgy jó rám, a gatyám sem szorít, csak a pocim nőtt, talán én is vizesedem.... A vérnyomásom szerencsére tökéletes, a cukorterhelés még előttem van, attól azért félek kicsit :/
2015. márc. 16. 16:20
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

A cukorterhelésem teljesen jó volt.

Továbbra is oda figyelek és szülés után mindent megteszek, hogy lemenjen.

2015. márc. 16. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!