Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikerült valakinek inzulinrezi...

Sikerült valakinek inzulinrezisztenciával teherbe esni? Vagy kezelés után?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nekem is IR-van, bár még nem biztos, de elég magas az értékem.

PCOS-om nincs, de az inzulinom magas.

Milyen diétát szoktak ilyenkor javasolni?

Minden történet érdekel!!!!!!

2010. febr. 16. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Barátnőmnek magas inzulinszintje volt, jó sokára jöttek rá. Kapott gyógyszert, de valami miatt csak lombikkal sikerült teherbeesnie. Lassan másfél évesek az ikrei.

Nekem sem jó az inzulinom, kaptam Merckformint, júniusban kezdtem el szedni, decemberben (3 év után) terhes lettem.

Sok sikert!

2010. febr. 16. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

hello! az én történetem csodának tartom:) pcos-s vagyok, ezt tudom már kb 8 éve. a ciklusom mindig nagyon zavaros volt, évi 3-4 menstruációval. tavaj márciusban felkerestem egy endokrinológust, h lassan tegyük helyre a dolgokat mire babát szeretnénk. extrém magas inzulinszintem volt a laboreredmény alapján. diéta mindenek előt,mert túlsúly is fenállt(172cm/90kg) márciusban elhagytam a fogamzásgátlót is, hisz a teherbeesés esélye elég kevés volt,de mondom ha mégis akkor sincs gond,mert nem jönne rosszkor.(7éves kapcsolat, saját lakás, munkahelyek minden megvolt/van)

igazábol tul sok mindent nem csinált a doki, 3 havont akellett kontrollra járnom s kb ennyi. 3x menstruáltam 2009ben, utoljára julusban. teltek a htek,honapok,na mondom csinálok egy tesztet(nem először ha több hónapig kimaradt,dehát nem ez az első gondolatom ilyenkor,már hozzászoktam)majd elájultam h pozitiv lett.ezt a dokim másnap meg is erősitette, h már 12hetes. semmi tünetem nem volt,semmit nem vettem észre...de borzasztóan örültem neki,s azóta nagyon vigyázok rá:)immáron 27hetes vagyok, és minden a legnagyobb rendben volt/van(kopp-kopp-kopp). ugyh nem szabad feladni a reményt! mi nem probálkoztunk akarattal h teherbe essek, a dokik ugy belémbeszélték h nekem ez nem jöhet igy össze én már elterveztem h 2 év mulva lombik stb és tessék.:D a nőgyógyász is mondta h kisebb csoda ilyen ciklus mellett. szóüval nekem fél év mulva a bogyó elhagyásától összejött minden erőlködés nélkül:)

2010. febr. 16. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok, még annyi h nekem is mondta a dokim, ha lefogyok x kg-ot,akkor elkezdhetem szedni a Merckformint,ami sok nőnek segit a teherbeesésben és én is biztam benne. de megelőztük még az is:)
2010. febr. 16. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!

Még annyit megírnátok, hogy mennyi volt az a magas inzulin érték?

2010. febr. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!