Szerintetek mennyi az a súlyfelesleg, amivel már nem ajánlott teherbe esni, mert veszélyes? Mennyiért szólít meg a védőnő pl?
Kérdező! Az előtted válaszoló pont azt csinálta amit az első válaszomba írtam. Szerintem szuperül.
Nagyon sajnálom a babádat. Remélem és szorítok, hogy a következő babó egészséges legyen. Remélem ha már el tudtad simítani a lelkedbe a veszteséget visszatérsz a rendes életedbe!! Ami kilót írsz az szerintem teljesen rendbe van. Nyilván nem vagy így modellalkat de a babaprojektet meg az egészségedet sem veszélyezteti. Az a saccom, ha túllendülsz akkor le fog csusszanni az a pár kiló!
Ez egy hülyeség, ha kövér vagy de nincsenek betegségeid, akkor miért ne???
160 centivel és 98kg-val kezdtem a terhességem. A védönőm mesélte hogy van egy kismamája aki 130kg. Ugyan ugy elöjöhet vizesedés, magasvérnyomás, cukor vékonyaknál is. Eszembe se jutott hogy csak azért mert kövér vagyok ne vágjak bele.
Én sokkal inkább tartottam attól hogy esetleg a hormonjaim nincsenek a helyzet magaslatán és nem fog összejönni. 2. hónapban pozitivat teszteltem:)
Ez hibás. 25 felett már túlsúly.
Utolsó: amiért te elhízva mázlista voltál, ne általánosíts. Ekkor elhízásnál már sokszorosár nő a terhességi cukor, a magas vérnyomás, toxémia és minden egyéb kockázata. Neked mázlid volt. A legtöbb elhízottnak nincs.
173 cm vagyok, első terhesség 8 éve 70 kilóval indult most 80-nal.
Elsőnél feljött 26 kiló, most 20 (12 napom van elvileg szülésig) talán már nem nagyon fogok hízni.
Engem a doki folyton szid hogy nem szabad hízni főleg ennyit, már bosszantó az öreg, de tudom hogy jóindulatú :)
A 160 cm magas barátnőm kb 90 kilóval lett terhes, hízott 10-12 kilót kutya baja nem volt.
Kérj egy labor vizsgálatot, ha az értékeid rendben vannak, teljesen mindegy hány kiló vagy. a 69 nem olyan sok hogy ne vághassatok bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!