Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak írjatok tapasztalatoka...

Anyukak írjatok tapasztalatokat ti hogxan eltetek at?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Hivatalos peteeres utan vagyok 3-4 nappal. 5 napja szaraz a hüvelyem ezert en azt veltem gondolni csak elobb volt pe-m. Nah mindegy most meg 2 napja szurkal a bal petefszkem ma mar a jobb is szurkalt illetve ami furcsa volt nekem h olyan.nyugodtsag van rajtam. Ezen.kivul azt erzem mintha folyamatosan lazas lennek.

Ugy izgulok ez az elso honapunk es nagxon orulnenk

Meseljetek nektek mi hogy volt írjatok sokan! :))))

2015. márc. 16. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Első babánkkal nem számolgattam semmit, nem néztem a peteérésem, "nem gondolkodtam". Úgy voltam vele, hogy vágjunk bele, és meglátjuk mikor jön össze.

Nagy szerencsénk volt, mert első hónapban megfogant a lányunk, aki azóta már 5 éves. Nem volt tünetem semmi, csak az, hogy nem jött meg. Pár nap után teszteltem, és erős pozitív lett. Szuper és egyben felfoghatatlan élmény volt. Igazából el sem hittem.

Második babára tudatosan készültem, ami azt jelenti, hogy figyeltem minden hónapban a ciklusomat, a peteérést (első szülés óta megéreztem a napját), feljegyeztem, így mikor belevágtunk a "babaprojektbe" nagyjából tudatosan belőttük, hogy melyik napokon kell együtt lennünk, és megint nagyon nagy szerencsénk volt, mert a második babánk is első hónapban megfogant. Vele most vagyok 34 hetes terhes. :)

Vele sok tünetem volt. Peteérés után 11 nappal jöttek a tünetek: mellfeszülés, fejfájás, szédülés, ideges lettem, fáradt voltam, kipattogott az arcom. Mensi első napjáig vártam a teszteléssel. S mikor nem jött meg, azonnal pozitív lett a tesztem.

Ezt valahogy sejtettem, hogy így lesz a sok tünet miatt, de akkor is hihetetlen dolog! Csak néztem, és megint csodálkoztam. Mindkétszer furcsa érzés öntött el, tényleg el sem akarja hinni az ember.

Emellett mindkétszer elkezdtem aggódni is. Az öröm nálam mindig aggódással jár. :)

Sok sikert!

2015. márc. 16. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező és válaszoló?
2023. okt. 5. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!