Kismamák, ti hogy öltözködtök?
34 hetes vagyok, elég sokat is híztam sajnos, de azzal nyugtatom magam, hogy majd formába fogom hozni magam. Van idő.
De a sírás jön rám mikor menni kell orvoshoz, boltba, bárhová, mert semmi nem jön rám. Nagyon elhanyagoltam magam. Itthon egész nap pizsamában vagyok. Ti hogy öltözködtök, hogy azért megmaradjon a csinosság? Arra is gondoltam itthon átszabok egy két rucimat, amit annyira nem hordok, de azt se tudom mi áll jól egy pocakos kismamának :(
60 kilóról indultam, most 66 vagyok, 22 hetes, csinos, mint eddig, semmi zsír, csak a pocakom.
Nekem az vált be, h a 12. héttől terhesfarmert hordok, nem rendes nadrágot, mert tudom, h lehet hosszú felsővel takargatni, meg befőttes gumival trükközni a cipzárnál, de az sose lesz csinos, soha nem fogod magad jól érezni benne!
Aki terhes, sztem vegyen csinos kismamaruhákat, mert a nemterhes ruhák oké, h feljönnek, de nem a terhes testre vannak szabva, így nem is mutatnak jól. Egy rendes nadrágban/felsőben csak nagy darabnak tűnnék, lehangoló, ha kibuggyanok a sima farmerből, terhesruhában teljesen más érzés lenni, kényelmes és jól mutat az új testemen is. Én nagyon jól érzem magam így megváltozva is, sok pozitív visszajelzést kapok.
Egyébként én a régi ruhatáram alapdarabjainak a terhes verzióját szereztem be.
Én is vettem egy szövet kismamanadrágot, az mindig csinos volt és elegáns, ha dokihoz vagy hivatalos helyre kellett menni.
Kifejezetten kismama felsőn nem nagyon volt, egyet kaptam ajándékba a férjemtől, azt hordtam orvoshoz. Alapból szeretem a lenge felsőket, tunikákat (alapból túlsúlyos vagyok, jó nagy cicikkel, ezek ápoltak és eltakartak, mégis csinos volt).
Mondjuk, én veszélyeztetett terhes voltam mind a kétszer, nem kellett melóhelyre járnom, nem nagyon kellettek a csini rucik.
Nézz szét az adok-veszek oldalakon, XXL-es oldalakon, ott is kínálnak kismamam ruhákat, Vatera, OLX... fillérekért adják a gyönyörű kismama holmikat, meg azért max. fél év alatt nem lehet elnyűni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!