Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-8 hetes kismamák! Leírnátok...

6-8 hetes kismamák! Leírnátok nekem, mit mikor esztek?

Figyelt kérdés

Én szerintem valamit elrontok,mert nem elég hogy reggel rosszul vagyok,még este is nagyon :( Van hogy éjjel hányásra riadok fel.

lehet hogy túl későn eszek? vagy ilyesmi?

Most már megtapasztaltam azt hogy ha 9-10ig alszok,akkor nem vagyok annyira rosszul reggel, olyan fél 11körül reggelizek,megpróbálok szendvicset, bár ez nem mindig jön össze.

így kitoldóik az ebéd, olyan 1-2 körülre, ami rossz,hogy most undorodok a főtt kajától.Főleg ha én főzöm, érzem az illatát, és kóstolgatom, totál elkap a hányinger, mire odáig eljutok hogy ebédeljek, így van hogy akkor is szendvics marad.

7-8 körül vacsizok valamit, előtte ha éhes vagyok, kekszet, gyümölcsöt eszek.

Sajnos nagyon ég a gyomrom, ezért nem tudok akármit megenni, és sok mindentől undorodok, és egyből hányok, ha olyan szagot érzek, ami nem eszik jól (pl konzerv kukoricától voltam tegnap rosszul)

Van hogy délután alszok egy kicsit, ha nagyon fáradt vagyok, így este nem tudok hamar elaludni, csak olyan éjfél körül, viszont mivel 8-9kor már vacsizok, akkor veszem be a vitaminokat, és iszok Salvus vizet, a gyomorégésemre.

aztán mire lefekszek, annyira rosszul vagyok,mint reggel...volt hogy hánytam is, de ha nem, akkor is nagyon fáj a gyomrom, és olyan, mintha az utolsó falat még a torkomba lenne...

Ma megpróbálok 6kor vacsizni,és a vitaminokat és a Salvus vizet is előbb meginni, illetve előbb elaludni, hátha akkor nem leszek ennyire rosszul.

Tudom hogy mindenki, és minden terhesség más és más, de hátha tud valaki valami tippet adni Nekem! 7 hetes vagyok!

köszönöm előre is

2015. márc. 13. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel terhes vagy, teljesen mindegy hogy mit mikor eszel...nem ennek függvényében nem fogsz hányni. Mindent csinálj úgy ahogy eddig. Egyél akkor és azt amit kívànsz. Màsodik babàmat várom, ez egy ilyen időszak, majd jobb lesz.
2015. márc. 13. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:

aha. szóval feleslegesen próbálok logikát találni, mi jó, ha vacakul vagyok, ígyis úgyis hányni fogok:s

Azért reménykedtem hogy valami arany középút van. :D

Köszönöm!

2015. márc. 13. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Én éppen már nem vagyok ebben a korban de emlékszem hogy pont ez a két hét volt nagyon rossz. És nekem este volt hányingerem. Hányni csak a kolbásztól hánytam. Mindegy volt mikor eszem. Ha neked van kifejezetten egy két étel amitől főleg rosszul vagy azt mellozheted de sajnos ez a kor ezzel jár. Kitartást!
2015. márc. 13. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Nekem mindegy volt hogy mit eszek. Egyik nap jól esett a joghurt, míg a másik nap rögtön azután hogy megettem ki is jött. :S

A kóla jó a hányingerre (csak pár korty hideg kóla) nem kell literszámra inni. :) De az sokat segített! Kitartás!

2015. márc. 13. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!