20-as éveik elején járó kismamák, hogy öltözködtök?
Én 23 éves vagyok, a 24. hétben járunk. Van két kismama farmerom, de még inkább csak az egyiket hordom, mert a másik vékonyabb. Eddig rendben, de a felsőkkel lassan kezdek majd gondban lenni. A régi kis pólócskáimból kilóg a pocakom alja, hát vettem néhány szintén feszülős de kicsit hosszabb változatot, de ez csak rövid ideig lesz megoldás. A kismama felsőktől, tunikáktól irtózom. Nagyon nem az én stílusom. Eddig vagány, fiatalos sportos dolgokat hordtam. Hol találhatok ilyeneket? Vagy mindig csak egyre nagyobbakat vegyek a divatos cuccokból, de az meg máshol bő lesz.
Tudom hogy nem egy olyan eget rengető kérdés, mint amiket itt néha feltesznek (én is), de azért kíváncsi vagyok.
Nekem a felsőkből nem volt gondom, de vegyél valamivel nagyobbakat. Meg volt 3 kismamagatyóm, de az egyikkel megjártam, így maradt kettő!
Boldog babavárást!
22,5 éves anyuci (10 hetes kislány anyukája)
Szia,
Nekem a nőies viselet a stílusom, és a kismama cuccok teljesen jók, nem kellett változtatni semmin.
Felsőkre célszerű nem feszülős egyszerű nem kismama cuccokat venni, (amúgy belehízik a pocak és a mell a nagyobb dolgokba:), pl én a nyugati aluljárójában szemeztem pár bő, ugyanakkor nőcis felsővel, amik az én bálna pocakomra is jók, és nem tunikák, meg ilyenek, hanem vadítóak, csipkések, annyi a tanácsom, hogy mindenképpen hosszút válasz, vagy olyat ami szépen nyúlik, nem egy nagy ragasztott mintás, és esetleg az alja picit szűkebb, akkor beakad a pocak aljába:D:D:D és nem csúszik fel.
szia,én 30hetes vagyok és ugyanúgy öltözködöm,csak annyi a változás,hogy van pár feszülős farmerom,meg az a divatos magasderekű amit nemtudok hordani:D A felsőim jók rám,de szereztem be pár tunikát.Amivel kezdek bajba lenni,az a kabát.. Remélem hamar jó idő lesz,mert a tavaszi ruháim nem olyan feszesek,mint a téli.
19éves kismama
Én 24 vagyok. Én is szeretek csinosan öltözködni. Nem hajszolom a divatot, de jó szépen felöltözni. Én is vettem kismamanacikat, valamint felsőket, amik bár nem kimondottam kismama felsők, de szépen elfér bennük a pocim, és nagyon csinosak is! Kicsit hosszabb fazonok! Mióta babás vagyok, sokkal fontosabb, hogy kényelmes ruháim legyenek!
Én azt mondom neked, hogy nyugodtan öltözködj csinosan. Van sok kismama bolt, ahol nagyon szép cuccokat lehet venni! Viszont mindenképpen kényelmesek legyenek. Ne szorítsanak sehol! Azért a derekadra és a pocidra még figyelj oda. Bár jön a jó idő, de ezeket takard! :)
30 hetes kismami
Szió!
A régi felsőidhez vehetsz esetleg bandázst is. Még a kihízott gatyókhoz is jó, ha nincs összecipzározva, begombolva. Én a C&A-ban vettem egy feketét, babalábnyom van rajta... nagyon aranyos.
De kapsz ilyet 2000 Ft. körül kismama boltokban. Vagy itt: [link]
Remélem tetszik, nekem nagyon beváltak!
Jó babavárást!
17 hetes km, 24 éves
Szia!20 eves es 27 hetes kismami vagyok.
Szerencsere lehet csinos dolgokat kapni olcsobban is.Nekem is van tobb kismama nacim es kismama felsom amik inkabb csak hosszu felsok.En ezeket vmi szexi boleroval szoktam hordani.Ezekbol a felsokbol vannak 3/4-es ujjuak es pantosok,ujjatlanok.
Szoval igyekszem ugy oltozni mint terhesseg elott.Szerencsemre en eddig nem sokat hiztam,csak a nagy pocakom van,szoval hatulrol nem is latszik h babas vagyok.
Ami nekem meg fontos:en ugyanugy sminkelem magam es nagyon szeretem a csinos ekszereket,kiegeszitoket.
Jo babavarast.27 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!