Harmadik trimeszteres kismamak, kivel mi van? Ki hogy birja? Mekkora a pocakotok? Mar eszreveszik? Ki mennyit hizott? Kinek milyen problema jött mar elö-viszer, vizesedes, derekfajas?
Sziasztok.
Én 32+2 vagyok.
Első babám,de már hatalmas a pocakom és még nőni fog :)
Vékonyan estem teherbe 166 cm/57 kg-al,most vagyok 71 kg,azaz 14 kg-al több.
Igy soknak tűnik,de nem nagyon látszik.
Combom,fenekem nagyobb lett,de nem sokkal.
Az arcom viszont pufibb,a cicim is nagyobb,de a hasam a legnagyobb.
Igazából én vizesedek is egyre jobban,a kezemen és a lábfejemen látszik.
Már küzdenem kell a cipő felhúzásánál is és a papucsokba se nagyon megy bele a lábam.
Néha érzek enyhe menzis görcsöket a hasam aljánál.
Ez is jósló?
Nekem is vannak aggodalmaim a szüléssel kapcsolatban.
Én sem a fájdalomtól félek,inkább az aggaszt hogy annyi sok komplikációról hallani mostanság.
Persze nem akarom bebeszélni magnak,de van bennem némi aggodalom.
Viszont nagyon várom már hogy a kezemben tarthassam az én picike fiamat :)
12-es vagyok.
13-as,nem tiltott terhesség alatt mindenféle vízhajtó?
Legalábbis én valahol mintha olvastam volna ilyet.
Ma reggel még dagadtabbak a lábaim és az újjaim.
Az újjaim annyira,hogy viszketnek is.
Én 35 hetes vagyok, és nagyon jól érzem magam - a pocak már szép gömbölyű, de még mindent csinálok vele. Még dolgozom is, nagyokat sétálok a kutyákkal, teszek-veszek.
Visszért, aranyér szerencsére nincs, eddig pont 10 kilót híztam, de szerencsére nem nagyon látszik. Meg az az érdekes, hogy ez a második trimeszterben jött fel, most pedig 5-6 hete semmit nem híztam, csak a baba nő szépen :)
Az egyetlen kellemetlen tünet a gyomorégés - én pont erre iszom citromos vizet - nagyon sokat segít. Így vizesedést se vettem észre. Nekem ezt a védőnő is ajánlotta, sőt, ő azt mondta, akár napi 1-1.5 litert is igyak meg nyugodtan, egy citrom levével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!