2. trimeszteres kismamik van folyásotok?
17 hetes kismami vagyok, a terhességem eleje óta bő folyàsom van.
Kaptam canesten kúpot de a folyàs maradt. Legtöbbször sàrgàs ; néha fehéres.
Érdekelne hogy màsnak is van e ilyen vagy csak én vagyok ennyire "folyós"??? 1 hét múlva megyek dokihoz, megkérem h vegyen kenetet.
Szia
nekem 12.-hetig is volt folyasom,de kb a 16-17,het ota bo feher,sok!
Mar haromszor voltam vele orvosnal,mindig megnezi ez csak folyas.
18.heten volt bo vizes,szintelen,szagtalan meg is ijedtem,gomba volt..
nezesd meg mindenkepp!
21hkm
Gondolom ha gomba lenne azt a cenesten helyrehozta volna. Most attol fekek nehogy vmi fertőzés legyen. 1 hét múlva tudok dokihoz menni.
Érdeked mert egyik nap alig van...màsnap meg több. Nem csíp, viszket de nagyon idegesít...
Ketszer volt gombam miota babas vagyok,egyszer se volt eleg a canesten..mikogalt es pimafucint kaptam. Masodszor meg tuneteim se voltak,mehszajvizsgalatnal vettek eszre az elmergesedett gombat.
21hetes
Szia!
20 hetes kismama vagyok. Nekem is az eleje óta van bővebb folyásom, Viszont egy pár napja sárgás színű a tisztasági betéten. Ezt hétfőn megemlítettem az orvosomnak, megnézte és azt mondta ez már kicsit sok. Írt fel rá Gyno-Pevaryl hüvelykúpot (ez gombás fertőzésre van). De semmi más tünetem nincs, nem fáj, nem viszket, nem ég és szagtalan is. Remélem rendbe tesz a kúp.
Sikerült ma eljutnom a dokihoz, gombàm van amin a canesten nem segitett. Kaptam gynoxint plusz hüvelyflóra visszaàllitó tablettàt.
Köszönöm a vàlaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!