Hallott már valaki a "nub theory"-ról?
Ha az a nub, amire gondolok, akkor szerintem is lány.
De itt nem sokan értenek ehhez, nekem mindenki rávágta a kép láttán itt, hogy egyértelműen kisfiú, majd kiderült, hogy nem is látszott a képen a nub, amire mindenki azt hitte, hogy az, az nem az volt :D Kislányom lesz egyébként, már kétszer is 100%-ra mondták, 4D-ben elég egyértelmű is volt, szóval nagyon nem talált :D
Van egy angol nyelvű oldal, ingender a neve, vagy valami hasonló, ott nagyon profik, mutasd meg nekik szerintem. Google-ban megtalálod az oldalt, ha beírod, hogy in-gender.
Köszönöm a válaszokat :)
Itt 12+4 hetes , jövőhéten megyünk a 20 hetesre, kiváncsi vagyok, én is kislánynak gondolnám, nemsokára kiderül :)
Ha ott az ingenderen is azt írták, akkor szerintem jót néztem :) Majd írd meg ha megmondják, kíváncsi vagyok :) Kislánynak vagy kisfiúnak "drukkolsz"? :)
2-es
2 fiam van :D
Lánynak :)
19én megyünk uhra, írok utána :)
Szerintem is kislány!
én is feltöltöttem oda az uh képet és még vagy 3 helyre. én nem kaptam egyöntetű választ.
nekem is két fiam van és jön a harmadik fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!