Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen baj, hogy ma egész...

21 hetesen baj, hogy ma egész nap nem érzem a picit mozogni?

Figyelt kérdés
Hiába eszek csokit, vagy fekszem le, meg se mozdul.
2015. márc. 12. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Ma az enyém is nyugiban van. Az időjárás...
2015. márc. 12. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ma alig éreztem max 2-szer. Én 32 getes vagyok.
2015. márc. 12. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el a védőnőhöz szivhangot nézni,vagy a nőgyógyászatra,ott is megnézik,hogy minden rendben van e,de ne aggódj,biztos nincs baj,nekem volt hogy két napig nem éreztem,ma már elmúlt négy éves és örökmozgó. Kitartás,majd írd meg hogy minden rendben van e.
2015. márc. 12. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
ma az enyém is nagyon nyugodt már én is kezdtem aggódni míg nem olvastam írásodat (19 hetes)
2015. márc. 12. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj dokihoz inkább...volt mát itt rossz példa is.inkább nyugodj meg egy uh-on mint idegeskedj egész nap.nem?
2015. márc. 12. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom azóta megmozdult, látom, hogy dél körül írtad ki a kérdést :) Én is ilyen vagyok, mint te, fél nap kimarad (5-6 óra), és már megőrülök, piszkálom szegény kiscsajt, hogy valamit csináljon :D Nekem amúgy tegnapelőtt volt ilyen lusti, alig-alig bírtam este valami félperces mozgásra rávenni, azóta megint aktív. Vannak ilyen napjaik nekik is :)
2015. márc. 12. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!