Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek írjatok,25 hetesen, ha...

Kérlek írjatok,25 hetesen, ha kemény az egész hasam, az normális?

Figyelt kérdés

Nem periodikusan, hanem folyamatosan. Alapból 4x2 magnesi citricit szedek.

Nektek van ilyen?

2014. jún. 9. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan keményedik, az nem normális. Feküdj le, pihenj, vagy ha fekszel és úgy keményedik akkor sétálj kicsit, és ha nem múlik el akkor irány a kórház. Nekem is sokszor keményedett, bementem a kórházba, elég durva fájásokat mutatott a ctg. Rögtön nyomták belém az infúziót. Már korábban is voltak keményedéseim, a 20. héttől, 4x2 magnerot-ot szedtem félidőtől, szerintem ennek is köszönhető hogy kihúztam a 34. hétig és "csak" akkor szültem. Lehet hogy csak a hőség miatt, de inkább legyen egy felesleges köröd a kórházban, mint hogy 25 hetesen szülj.
2014. jún. 9. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ennyi magnesi citrici mellett, nem gondolom, hogy normális. Basszus már az is rengeteg. Pláne nem folyamatosan. Persze nem akarlak megijeszteni. De nekem nem tűnik normálisnak. Így ahogy leírtad, így nem.

Nekem is keményedett időközönként a hasam, a baba ha mozgolódott akkor tovább is, mert az ő mozgása is okozhatja. Főleg az övé ami tovább tart. De keményedés és keményedés közt is van különbség, szerintem figyeld mikor jön elő... A baba mozgására normális, ha csak úgy a semmitől előjön és nem múlik az nem gondolom, hogy normális.

2014. jún. 9. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi azt elfelejtettem hozzátenni, ha pihenésre sem múlik... Fontos, hogyha érzed akkor pihenj le. 20 perc pihi után el kéne múljon.
2014. jún. 9. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem normális, holnap menj be az orvoshoz. Én is 25 hetes vagyok és csak picit kemény a mozgásnál, de ha tovább mocorog visszaáll normálisba. Én csak magnerotot szedek 3x1-et
2014. jún. 9. 14:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm,hogy írtatok!

Sétáltam és elmúlt. Nem úgy kemény, hogy összetömörül gombócba, ahogy sok helyen is olvasom, csak érzem, hogy feszesebb, nem olyan puha.

Nem tudom, ez vàltoztat így valamin?

A baba nekem sokat mocorog àltalàban szerencsére, lehet csak ez okozza? Meg a hirtelen hőség?

2014. jún. 9. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor csak a baba, meg a meleg. Úgy nem kell aggódj.
2014. jún. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!