19 heti UH (? )
Figyelt kérdés
A kérdésem csak annyi hogy 4d-s vagy sima ultrahang legyen e?
Ti melyiken voltatok?
2015. márc. 10. 21:09
1/3 anonim válasza:
Én a (2 db) 4d-t úgy időzítettem, hogy a kötelező uh-k közé essen. Tehàt (kötelező) 12 hetes uh, majd 4d 15 hetesen, majd megint kötelező 18-19 hetesen, 4d 26 hetesen. Kötelező 30 hetesen majd az utolsó kötelező 36 hetesen. Persze jobb a 4d, de ha már voltál pl 18 hetesen, akkor én nem most mennék 4d-re.
2/3 anonim válasza:
Én 4d-n voltam. 18+5 hetesen,de akkor babamoziba. Nagyon jó volt:)
Aztán legközelebb 21 hetesen az is 4d-s. De igazából én csak 4d-n voltam. Kivéve mikor a nődoki UH-ozott. Az 2d-s volt:)
3/3 anonim válasza:
Mi magánba mentünk, és úgy kértük, hogy 4D-vel egybekötött genetikai UH. Sima 2D-ben lemérte a szonográfus, amit kell, meg átnézte a babát, aztán moziztunk. Semmivel nem fizettünk többet, mintha csak 4D-re mentünk volna, a sima genetikánál meg olcsóbb is volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!