Tegnap este eloszor az alhasam majd az egesz hasam+a derekam is fajt reggelig . A babam is feszitette magat lehet ezert fajt a hasam?
Dokihoz 3het mulva kell mennem addig nem fogad nemtul kedves.
Vedonom holnap jon vele akkor tudom megbeszelni
Szia!
Tegnap este vtam dokinal es ahogy eljottem tole, elkezdett fajni a derekam es a hasam alja. Nem tudtam mire velni, mert soha nem fajt a derekam, elso terhessegem alatt sem, csak szules kozben. Ahogy hazaertem, gyorsan megittam a mg-ot es le is fekudtem. Kesobb jobb lett, azota sem jott elo. Nem tudom mennyi koze lehet hozza, de a babam farfekveses. Igaz egesz vegig igy fekudt... Nem tudom mitol lehetett.
27 h km
Szia!
Az en babam fejvegu fekvesu legalabb is doki azt mondta..de nekem ma is elo jott nemreg lassan masfel oraja faj ...
Szedsz mg-ot? Vagy emeltel az adagodon? Mert ha ezek ellenere is van ez, akkor lehet megnezetnem magam. Vagy nem tudod felhivni a dokidat? En no-spa-t is szedek, mert sokat kemenyedtem. Esetleg azt is megprobalhatnad. Vagy joslofajas sem lehet? Igaz en azt sem tudom h milyen, mert elsonel nem volt. :/
Sajnalom h okosabbat nem tudtam mondani. :( Nekem szerencsere azota nem jott elo.
Szedsz mg-ot? Vagy emeltel az adagodon? Mert ha ezek ellenere is van ez, akkor lehet megnezetnem magam. Vagy nem tudod felhivni a dokidat? En no-spa-t is szedek, mert sokat kemenyedtem. Esetleg azt is megprobalhatnad. Vagy joslofajas sem lehet? Igaz en azt sem tudom h milyen, mert elsonel nem volt. :/
Sajnalom h okosabbat nem tudtam mondani. :( Nekem szerencsere azota nem jott elo.
Elozo voltam!
Nem szedek mar mg.ot azt mondtak neheziti a szulest hat mondom ok..orvosomat nemtudom hivni..holnap jon a vedonom vele megbeszelem es ha bajt lat o majd beszel az orvosommal h fogadjon..
es nemtudom miyen a joslo mar most hanyinger kerulget es egyre erosebb;ss
Koszi szepen a valaszod!
Szia! azt mondta a vedonom h mikor faj a hasam es nemerzem a babam mozgatasat rendesen csak akkor forduljak a dokihoz..mar a hasam nem fajdogal de a hanyinger most sem szunt.
es te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!