Hány miligramm C vitamint vehetek be naponta ha meg vagyok fázva? 24 hetes km
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 11:01
1/6 Jubilee válasza:
Én is meg vagyok fázva, én reggel veszek be 500mg-ot és este 500mg-ot. Többet nem merek. :)
2/6 anonim válasza:
Azt mondják az ezres nagyságú c vitamint nem szabad. Ha nem eszel sok zöldséget és gyümölcsöt, akkor vehetsz be 500 mg-ot. Viszont figyeld arra oda hogy pl csipkebogyó tea stb is tartalmaz boven.
3/6 anonim válasza:
ac vitamin vízben oldékony, annyit veszel be belőle amennyit csak akarsz, ami nem kell ugyis kipisiled. Vagy vegyél be kisebb dózisú időkapszulás C vitamint ami egész nap ellát és nem egyszerre akar felszívódni
4/6 anonim válasza:
Én 1000-1500-öt ettem több részletben, plusz D vitamint 2000Ne-t. 2 hete influenzás volt az egész család, elkezdtem így növelni a dózist plusz vettem oscillococcinomot vagy hogy kell írni:) A lényeg, hogy 1 napra voltam beteg. Pedig nagyon féltem.
5/6 anonim válasza:
En is 500 mg-ot szedtem külön, valamennyi a Gravidában is van illetve minden nap ettem eddig is zöldséget és gyümölcsöt. Általában kivit, abban van bőven. Szerintem 1000 mg simán összejött. Most már nem szedem az 500 miliset csak a többit, úgy tűnik lassan lecseng az influenza. Mi megúsztuk nélküle igaz tavaly nagyon beteg voltam, reméltem hogy még emlékszik az immunrendszerem. Náthára szerintem szedjél össze majdnem egy ezrest amíg tart napi szinten, aztán hosszú távon hiába vízben oldódó, azt ajánlják azért ezer környékit nem kellene, főleg nem túllépni. Biztos ami biztos utána lehet csökkenteni ha már meggyógyultál. :-) Jobbulást!!
6/6 anonim válasza:
Megfázás esetén 2 óránként nyugodtan bevehetsz 500 mg-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!