Lesz valami baja a babámnak, ha naponta viszonylag nagy adag olajjal kenegetem a pocakom?
Dm Babylove terhességi csík elleni olajra gondolok.
Szeretem esténként jó vastagon átkenegetni a hasam, csípőm, combom, és fenekemet is, hogy a hízás miatt ne jelenjen meg a bőrömön annyi csík.
Ha konkrétan a babát körülvevő bőrömet, pocakomat kenegetem, az árthat neki?
Köszönöm előre is!
"Dm Babylove terhességi csík elleni olajra gondolok"
Szerinted??
Valójában nem is értem a kérdést, miből gondolod, hogy árthatna neki? :)
Akkor ezzel az erővel semmiféle testápoló szert sem használhatnának a kismamák. :)
Ne aggódj, nem lesz baja tőle, én is babaolajjal kentem - nem is lett csikom, bár tudom nem az olaj miatt, állitólag genetika. :)
Attól, mert ez a testolaj még ilyen Babylove szlogennel van hirdetve, attól ki tudja, miben árthat...
Úgy gondoltam, hogy egy kérdést megér, nemde? :)
Köszönöm Második!!
2. vagyok.
Bizony, valaki hiába kenegeti, akkor is kijön, valaki meg semmit nem tesz rá, és egy csikja sem lesz. Én a narancssárga Johnson's, gél olajjal kentem, gondoltam, ha nem is használ, legalább testáplásra jó. :)
Egy icipici csikocskám lett csak alig látszik. :) De nekem is mondta a védőnőm, hogy genetika, van aki hajlamos rá, van aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!