Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ket kerdesem lenne: baba...

Ket kerdesem lenne: baba sulya es hogy ilyenkor is befordulhat-e?

Figyelt kérdés

27+4 naposan a babam becsult sulya 1170 g. Ket het alatt 300 g-ot hizott. Ez sok ennyi idosen vagy normalis? Doki szerint szep sulyban van. Lehet korai ilyet kerdezni, hisz becsult suly csak, de mekkora sullyal szulethet ha kihuzzuk a 40. hetig?

Fekvesre vagyok itelve es a babam farfekveses/medencevegu. Vegig ebben a pozban volt, minden uh-on. Nem is fordult maskeppen sem, mert mindig lent erzem a rugasat. Mivel egesz nap fekudnom kell, ezert ha akarna a babam, be tudna fordulni? Mivel nem huzza lefelele a gravitacio (most lehet hulyeseget irtam).

Nalatok hogy voltak ezek a dolgok? Mekkora sulyu volt a babatok ezen a heten es mekkoraval szuletett? Be tudott fordulni?

2015. márc. 9. 22:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom ezt a kalkulatort. :)

Ez alapjan 1290 g-nak kellene lennie. Haat kivancsi leszek ket het mulva mekkora lesz, milyen utemben hizik. :)

Uhh, akkor az nagyon veszelyes lehetett h annyira a nyakan volt a koldokzsinor h mozdulni sem tudott vna. :/ Akkor gondolom csaszar lett. En is tartok a koldokzsinor nyakratekeredestol, a dokim tegnap nezte hol van es mutatta h a nyaka mellett van, de nincsen ratekerodve. Felek h ha be akarna fordulni, nehogy ratekerodjon. :/ Bocsi a szoismetlesert :)

2015. márc. 10. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen császárral született. Ha hosszabb lett volna a köldökzsinór akkor be tudott volna fordulni és még a nyakán a köldökzsinórral is meg tudott volna születni, de extra rövid volt, így esély sem volt rá. Ne aggódj, minden rendben lesz nálatok (a császár sem olyan vészes, ha véletlenül arra kerülne a sor, csak mindketten legyetek jól és legyetek egészségesek ez a fontos, nem pedig a szülés módja ;) )
2015. márc. 10. 10:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Igy van, nem szamit hogyan szuletik, csak egeszsegesen megszulessen. :) Nekem igy is ugy is fajni fog vhol. Az elso babamat termeszetesen szultem es repedtem is, meg vagtak is. Na utana jo par napig fajt a gatam, soot ulni hetekig nem tudtam. Tudom a csaszarnal sem egy leanyalom az elso par nap, de nem kivansagmusor. :)
2015. márc. 10. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!