Volt mar valaki igy? Tobbi lent
Nem teljesen terhessegi kerdes,de itt van a legtobb nő olvaso.
5honapos terhesenaz apuka elhagyott hebegve habogva hogy nem tud velem elni.. aztan mar kifogas volt a multam h egy rokonaval voltam 6evvel ezelott kapcsolatban. 2honapja vagyunk kulon.azota 2x talalkoztunk.mind a ketszer meg gyengult elottem..kozeledett. megcsokolt.az utolso egy honapja volt.. viszont van mar baratnoje..olyan aki a szuleinek is megfelel.. nem tudom mennyire komoly koztuk a viszony.amikor felhozom a kapcsolatunkat h milyen szep volt.olyat vag a fejemhez h megis massal vagyok most is.pedig tudja hogy nem.. volt mar valaki hasonlo helyzetbe? Most 29hetes terhes vagyok. Vissza ment valakihez a parja szules utan akar ugyh mar kapcsolata volt a "szunet" alatt??elnezest h hosszu lett. Estere ram jott a hormon zavar :'(
Nem lehet általánosítani, de nagyon sok férfit megváltoztat az apaság. Ez sokszor csak a baba megszületése után történik, miután kézbe vette, megölelte stb. rájuk törnek ugyan úgy az ösztönök, mint a nőkre. Ezért el tudom képzelni, hogy visszatér hozzátok. (Persze sajna vannak kivételek)
Azt már neked kell majd eldönteni, hogy kell-e egy ilyen férfi? Ebben az érzékeny állapotban nagyon ragaszkodik az ember, így megértem, mit élhetsz át. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!